Capitala Angliei, Londra a găzduit sâmbătă și duminică, 22 și 23 aprilie 2017, o nouă etapă din Circuitul European U14 la sabie și spadă, feminin și masculin, doar la individual.
România a fost reprezentată în proba de spadă feminin individual de către două sportive de la ACS Stesial: Andrada Ghica și Renata Axinte. Coordonate de pe margine de antrenoarea Alina Ciuculescu, cele două sportive românce au avut duminică, 23 aprilie 2017, o evoluție excelentă la Londra. Dacă Renata Axinte a încheiat proba pe locul 7, Andrada Ghica a reușit să câștige concursul. În marea finală, Andrada a dispus de Patrycja Krzyzaniak (Marea Britanie), scor 15-9. Au participat 31 de sportive.

Florin Mirică (CS UNEFS) – locul 2 la spadă masculin indivdual!

În proba de spadă masculin individual, România a fost reprezentată de către Florin Mirică (CS UNEFS București). Mutat de doi ani cu familia în Marea Britanie, Florin continuă să concureze pentru România în întrecerile internaționale. Iar duminică a făcut-o excelent, reușind să încheie proba pe locul al doilea.
Următoarea etapă din Circuitul European U14 de spadă feminin și masculin va avea loc la Novi Sad, în Serbia, în perioada 6-7 mai 2017.