TVR 3 și studiourile teritoriale au prezentat joi, 17 septembrie, evenimentul „Flash Mob România 2015” într-o amplă transmisiune multiplex din Iași, Timișoara, Cluj, Craiova şi Satu Mare.
Timp de șaizeci de minute reporterii Studiourilor TVR din țară au transmis pe canalul TVR 3 demonstrații de scrimă și interviuri ale unora dintre cei mai valoroși scrimeri români de ieri și de astăzi, campioni sau medaliați la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene.
Ana Maria Brânză, Tiberiu Dolniceanu, Simona Gherman, Mihai Covaliu, Anca Măroiu și alții au făcut o pledoarie cu argumente televizate pentru acest frumos sport care a sporit prestigiul României în lume în ultimele șase decenii.
Aflat la Timișoara cu ocazia FlahMob România 2015, președintele Federației Române de Scrimă, Mihai Covaliu a ținut să mulțumească tuturor celor care au contribuit la reușita acestui eveniment.
„Scopul principal al FlashMob România 2015 este acela de a ne apropia cât mai mult de public, de copii, să încercăm să atragem cât mai mulți tineri spre acest sport. Avem campioni la toate categoriile de vârstă, modele de urmat și credem că astfel de acțiuni vor spori numărul copiilor în sălile de scrimă. Federația Română de Scrimă mulțumește tuturor celor care au contribuit la bunul mers al acestui eveniment în Slobozia, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Craiova, Brașov și Râșnov și vă asigur că vom face an de an astfel de acțiuni”, a declarat președintele Mihai Covaliu.
Înregistrarea video cu transmisia de joi de pe TVR3 poate fi văzută integral AICI.

PARTENERII OFICIALI AI FEDERAȚIE ROMÂNE DE SCRIMĂ PENTRU ACEST EVENIMENT SUNT:
logo_RODOTEX_rgb_trans logo ford