La Šamorin, în Slovacia, s-au desfășurat întrecerile Coupe de Samaria, ediția 2021, competiție rezervată floretistelor cadete. În prima zi s-a disputat concursul individual, unde au participa 103 floretiste din 17 țări. România a fost prezentă cu 13 sportive. Dintre acestea, din grupele preliminare s-au calficat mai departe Andreea Dincă (CSA Steaua), Paula Radu (CSA Steaua), Maria Teodorescu (CSTA București), Mara Neagu Culea (CSA Steaua), Ingrid Miti Bikfalvi (CSU Timișoara), Darra Cișmaș (CSM Corona Brașov), Maria Chiorean (CS Satu Mare), Catinca Polschi (CSU Timișoara) și Diana Virag (CS Satu Mare). Nu au trecut de faza grupelor Miruna Husu (CSU Timișoara), Enya Male (CSM Corona Brașov), Karina Tal (ACS Floreta Timișoara) și Sara Serghie (CS Satu Mare).

În primul tur al tabloului preliminar, Diana Virag a fost eliminată de către slovaca Rebeka Liliana Forgach, în fața căreia a cedat cu 7-15. Maria Chiorean a cedat și ea, la limită, meciul cu poloneza Emilia Szefera (14-15), Darra Cișmaș a pierdut la turcoaica Zeynep Tuana Arslan, 11-15; iar Catinca Polschi a pierdut tot în turul întâi meciul cu maghiara Eva Frommer (3-15)

Calificată direct în turul secund, Paula Radu s-a impus în meciul cu Goni Soriano, din Israel, pe care a întrecut-o cu 15-9. În același tur secund, Ingrid Miti Bikfalvi a pierdut la turcoaica Ada Arikan, cu 5-8. Andreea Dincă a eliminat-o pe Dominika Wytyk, din Polonia, învingând-o categoric, cu 15-2; Mara Neagu Culea a pierdut la o tușă, 14-15, întâlnirea cu maghiara Szonja Badar, în timp ce Maria Teodorescu a dispus de Eva Frommer cu 15-10.

16-imile i-au adus Paulei Radu o adversară din Ungaria, pe Petra Bukor, de care românca a dispus cu 15-7. Andreea Dincă s-a calificat mai departe după ce a învins-o pe cehoaica Michala Illekova cu 15-6, iar Maria Teodorescu a cedat cu 7-15 întâlnirea cu poloneza Hanna Wojtas.

În optimile de finală, Paula Radu a pierdut la israelianca Lihy Koren, cu 7-15. Andreea Dincă a reușit însă să o învingă pe maghiara Szonja Badar (15-7) și să se califice între primele opt floretiste ale competiției. Din păcate, drumul Andreei s-a oprit în sferturile de finală, unde stelista a cedat la franțuzoaica Alicia Audibert, cu 8-15. Într-un meci de clasament, Andreea a câștigat categoric întâlnirea cu poloneza Natasza Kus (15-3) și a încheiat pe locul 6 în clasamentul final.

Tot în meci de clasament, Paula Radu a piedut la Natasza Kus (6-15) și s-a clasat a 17-a. Aceeași Natasza Kus a învins-o într-un alt meci de clasament și pe Maria Teodorescu (15-12), românca   terminând concursul pe locul 27.