Echipa României, alcătuită din Rareş Dumitrescu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu şi Alexandru Siriţeanu Alexandru, a cucerit medalia de argint în proba de sabie, la Londra, 2012.

Ana Maria Brânză a cucerit medalia argint în proba de spadă feminin individual, la Beijing (China), 2008.

Mihai Covaliu a cucerit medalia de bronz în proba de sabie masculin individual, la Beijing (China), 2008.

Mihai Covaliu a cucerit medalia de aur în proba de sabie masculin individual, la Sydney, 2000.

Echipa României, alcătuită din RekaSzabo-Lazăr, Laura Badea, Roxana Scarlat şi Claudia Vanţă-Grigorescu Claudia, a cucerit medalia de argint în proba de floretă feminin echipe, la Atlanta, 1996.

Laura Badea a cucerit medalia de aur în proba de floretă individual, la Jocurile Olimpice de la Atlanta (SUA), 1996.

Echipa României, alcătuită din Elisabeta Tufan, Reka Lazăr, Claudia Grigorescu, Roxana Dumitrescu şi Badea Laura a cucerit medalia de bronz în proba de floretă echipe, la Barcelona, 1992.

Echipa României, alcătuită din Ioan Pop, Vilmoş Szabo, Marin Mustaţă, Cornel Marin şi Alexandru Chiculiţă a cucerit medalia de bronz în proba de sabie echipe, la Jocurile Olimpice de la Los Angeles (SUA), 1984.

Echipa României, alcătuită din Aurora Dan, Marcela Moldovan, Elisabeta Tufan, Monica Weber şi Rozalia Husti, a cucerti medalia de argint în proba de floretă echipe, la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, 1984.

Echipa României, alcătuită din Dan Irimiciuc, Ioan Pop, Cornel Marin, Marin Mustaţă şi Alexandru Nilca, a cucerit medalia de bronz în proba de sabie echipe, la Jocurile Olimpice de la Montreal, 1976.

Echipa României, formată din Ileana Gyulai, Olga Szabo, Ana Pascu, Ecaterina Stahl şi SuzanaArdeleanu, a cucerit medalia de bronz în proba de floretă echipe, la Jocurile Olimpice de la Munchen, 1972.

Echipa României, formată din Ileana Gyulai, Olga Szabo, Ana Pascu, Ecaterina Stahl şi Vicol Maria, a cucerit medalia de bronz în proba de floretă echipe, în Mexico City (Mexic), 1968.

Ion Drâmbă a câştigat medalia de aur în proba de floretă individual, la Jocurile Olimpice de la Mexico City (Mexic), 1968.

Maria Vicol (foto, în dreapta) a cucerit medalia de bronz în proba de floretă individual, la Jocurile Olimpice de la Roma (Italia), 1960.

Olga Szabo a cucerit medalia de argint în proba de floretă individual, la Jocurile Olimpice de la Melbourne (Australia), 1956.