România s-a clasat pe locul trei la etapa din Circuitul European de spadă cadeți feminin echipe de la Heidenheim

  by    0   0

Orașul german Heidenheim a găzduit sâmbătă și duminică, 14 și 15 noiembrie, întrecerile etapei a patra din sezonul 2015-2016 a Circuitului European de spadă feminin, individual și pe echipe.
În concurs s-au înscris 235 de sportive din 21 de țări, printre care s-a numărat și România. Țara noastră a fost reprezentată la Heidenheim de următoarele sportive: Bianca Benea (CSM Oradea), Denisa Barosan (CSA Steaua), Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș), Mihaela Leonte (CSS Quarto) și Alexandra Predescu (CSA Steaua).
Cel mai bun rezultat al delegației noastre a fost obținut duminică, în proba pe echipe. România s-a clasat la final pe locul trei și a reușit să urce pentru a doua oară la rând pe un podium în Circuitul European de spadă cadeți feminin echipe, după ce la Kalgenfurt a ocupat tot locul al treilea, pe 1 noiembrie.
Echipa României a avut următorul parcurs la Heidenheim: tabaloul de 32 – liber; tabloul de 16 – 45-40 cu Italia; tabloul de 8 – 45-31 cu Elveția; semifinale – 36-38 cu Rusia1; finala mică – 45-43 cu Rusia2. Au participat 18 formații.
Echipa României a fost alcătuită din: Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu și Mihaela Leonte. Antrenor: Nicolae Ille.
În concursul individual, sportivele din România s-au clasat pe următoarele poziții: Alexandra Predescu (CSA Steaua) – locul 17, Bianca Benea (CSM Oradea) – locul 34, Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș) – locul 62, Mihaela Leonte (CSS Quarto) – locul 83, Denisa Barosan (CSA Steaua) – locul 90. Au tras 235 de sportive.
Următoarea etapă din Circuitul European de spadă cadeți feminin are loc la Grenoble (Franța), în perioada 21-22 noiembrie.

Sebastian Tirman – locul 213 la Bonn

În paralel cu întrecerea feminină de la Heidenheim, la Bonn a avut loc în week-end-ul trecut etapă din Circuitul European de spadă cadeți masculin. Aici au participat 227 de sportivi din 25 de țări, iar printre ei s-a numărat și Sebastian Tirman. Legitimat la CSA Steaua, Sebastian a încheiat concursul pe locul 213.
Următoarea etapă din Circuitul European de spadă cadeți masculin va avea loc la Copenhaga (Danemarca), în perioada 12-13 decembrie.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans

 

Această prezentare necesită JavaScript.


Related Posts

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top