Ultima zi a Campionatului European de scrimă U23 de la Vicenza se încheie duminică, 26 aprilie, cu probele de spadă feminin și sabie masculin. România are formații în ambele probe, iar primele intră în luptă fetele.
De la ora 11:30, ora României, echipa formată din Amalia Tătăran, Greta Vereș, Diana Ionele și Cezara Constantin va întâlni Ungaria pe tabloul de 8.
Programul complet al ultimei zile a Campionatului European U23 de la Vicenza este următorul:
Ora 10:00 – spadă feminin echipe;
Din România: Amalia Tătăran, Greta Vereș, Diana Ionele, Cezara Constantin.
Ora 11:00 – sabie masculin echipe;
Din România: Iulian Teodosiu, Mădălin Bucur, Dragoș Sîrbu, George Iancu.
Ora 16:00 – finală spadă feminin echipe;
Ora 17:05 – finală sabie masculin echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinelor române la competiția de la Vicenza.
FOTO: Augusto Bizzi
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 12:33 – România a învins Ungaria pe tabloul de 8 al probei de spadă feminin echipe, scor 45-42, și se va duela cu Italia pentru un loc în finala mare a probei. Partida România – Italia va începe la ora 13:00, ora României.
meciul cu Ungaria


UPDATE, ora 13:20 – România a pierdut semifinala cu Italia, scor 24-45, și va lupta pentru medalia de bronz cu învinsa din partida Rusia – Polonia.
meciul cu Italia


UPDATE, ora 13:24 – România va înfrunta Polonia în finala mică, pentru medaliile de bronz, în proba de spadă feminin echipe. Polonia a cedat în a doua semifinală în fața Rusiei, scor 31-45. Partida România – Polonia va începe la ora 14:30.


UPDATE, ora 14:42 – România a terminat pe locul 4 proba de spadă feminin echipe la Campionatul European U23 de la Vicenza. În finala mică, România a pierdut cu 43-45 cu Polonia.