UPDATE 6: România a ocupat locul 11 în proba de spadă masculin cadeți echipe, la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad. Ungaria a luat aurul!

  by    0   0

Ziua a patra a Campionatului European de cadeți și juniori de la Novi Sad (Serbia), programează joi, 3 martie, primele trei probe pe echipe pentru cadeți: spadă masculin, floretă masculin și sabie feminin.
De la ora 10:00, ora României, va începe proba de spadă masculin cadeți echipe, unde vor lua startul 24 de formații. România va intra în concurs pe tabloul de 32, într-un meci împotriva Bulgariei.
Echipa României va fi alcătuită din: Adam Macska (CS Satu Mare), David Biro (CSS Târgu Mureș), Mihai Bigea (LPS Craiova), Alexandru Oroian (CS Satu Mare). Dacă va trece de Bulgaria, România se va duela pe tabloul de 16 cu Polonia.
Programul complet de joi, 3 martie, de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Spadă masculin cadeți echipe;
Din România: echipa României (Adam Macska, David Biro, Mihai Bigea, Alexandru Oroian);
Ora 11:00 – Floretă masculin cadeți echipe;
Din România: echipa României (Silviu Roșu, Cristian Cândescu, Alexandru Pîrva, Alexandru Sîrb);
Ora 12:00 – Sabie feminin cadeți echipe;
Din România: echipa României (Andreea Lupu, Sabina Martiș, Ioana Radu, Ana Maria Ciobanu).
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 11:11 – România s-a calificat pe tabloul de 16, după ce a trecut în 32 de Bulgaria, scor 45-28. Pe tabloul de 16, spadasinii români se vor duela cu Polonia.
meciul cu Bulgaria

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 13:40 – România a pierdut meciul din 16 cu Polonia, scor 43-44, și trage în continuare pe tabloul de 9-16.
meciul cu Polonia
În primul meci din 9-16, România a trecut de Ucraina, scor 43-39.
meciul cu Ucraina


UPDATE, ora 14:07 – România trage cu Germania în primul meci de pe tabloul de 9-12.


UPDATE, ora 15:39 – România a pierdut cu Germania pe tabloul de 9-12, scor 36-45, și va trage cu Austria pentru locurile 11-12.
meciul cu Germania


UPDATE, ora 16:50 – România a învins Austria în partida pentru locurile 11-12, scor 45-26, și a încheiat proba pe poziția 11.
meciul cu Austria


UPDATE, ora 19:59 – Medaliile de aur în proba de spadă cadeți masculin echipe au fost câștigate de către Ungaria, care a dispus în finala mare de Israel, scor 45-35. În finala mică, Rusia a învins Polonia, scor 40-39, și a cucerit medaliile de bronz.


Related Posts

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top