Începute joi, 26 ianuarie, întrecerile Campionatului Național de sabie pentru cadeți de la București, ediția 2017, au continuat luni, 30 ianuarie, cu proba masculină la individual.
De la ora 9:00, la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București s-au prezentat la start 59 de sportivi de la toate cluburile de sabie din țară. Câștigător sâmbătă, 28 ianuarie, a Cupei Riposta – etapă din Circuitul European de sabie cadeți masculin individual, de la Sala Polivalentă, Matei Aniculoesei s-a impus și azi, la Campionatul Național de sabie cadeți masculin individual. Legitimat la CSA Steaua, acolo unde este pregătit de Adrian Cârlescu Badea, Matei a dispus în finală de Rareș Ailinca, de la CSM Brașov (antrenor Marius Gălățanu), scor 15-9. Pe podium au mai urcat Vlad Grădișteanu (CSA Steaua) și Răzvan Stănescu (CSM Unirea Slobozia).
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:

Clasamentul complet al Campionatului Național de sabie pentru cadeți de la București, ediția 2017, în proba masculină la individual, poate fi văzut AICI.
Campionatul Național de sabie pentru cadeți de la București, ediția 2017, se încheie marți, 31 ianuarie, cu proba masculină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București.