Sala de scrimă „Ana Pascu” din București găzduiește de luni și până joi, în perioada 17-20 octombrie 2016, întrecerile Campionatului Național de floretă pentru speranțe. Competiția are loc la feminin și masculin, atât la individual cât și la echipe.
Luni, 17 octombrie, în prima zi de concurs, de la ora 9:00, s-a dat startul probei de floretă feminin la individual. S-au prezentat la concurs 21 de sportive de la toate cluburile de floretă din țară. După un concurs disputat, medalia de aur a fost câștigată de către Emilia Corbu. Legitimată la CSTA București, Emilia a învins-o în finală pe Andreea Gheorghe, de la CSA Steaua, scor 15-13. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Maria Ungureanu (CSTA București) și Rebeca Cândescu (CSA Steaua).
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:
t8-sperante-fete
Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă pentru speranțe, în proba feminină la individual, de la București, ediția 2016, poate fi văzut AICI.
Programul următoarelor trei zile de concurs de la Campionatul Național de floretă pentru speranțe de la București, ediția 2016, este:
MARȚI, 18 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – floretă feminin echipe;
MIERCURI, 19 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – floretă masculin individual;
JOI, 20 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – floretă masculin echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu”.