Campioana olimpică la Rio cu echipa de spadă, Loredana Dinu (32 de ani), a fost invitata lui Andru Nenciu, vineri, 30 septembrie, de la ora 10:00, la ProSport LIVE.
La doar o zi după ce a câștigat Cupa României cu CS Dinamo, Loredana Dinu a povestit la ProSport LIVE momente mai puțin știute de la Rio, modul în care i-a marcat viața medalia de aur cucerită în Brazilia, dar și persoana căreia îi datorează aproape totul în carieră.
ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.
Iată câteva dintre cele mai interesante declarații ale Loredanei:
„Nu s-a schimbat nimic după Rio. Îmi văd de viața mea, cu familia mea. Încerc să transmit toată bucuria mea și starea emotivă simțită acolo tuturor celor dragi. Am încercat să ajung la majoritatea celor dragi pentru a le arăta medalia, pentru a face o poză…”

„Această medalie mă obligă să promovez scrima cât mai mult. E o perioadă în care scrima este practic cel mai vizibil sport în România, dar trebuie să facem mai mult și încerc să răspund tuturor solicitărilor care-mi sunt adresate…”

„Aș arăta medalia oricărei persoane care vrea să o vadă, oricărei persoane care iubește sportul…”

„Domnul Dumitru Popescu mi-a fost ca un tată. Dânsul este persoana căreia îi datorez enorm, cel care a avut cea mai mare contribuție la ceea ce am realizat în carieră. Este omul care m-a adus aici, în acest punct…”

Interviul integral cu Loredana Dinu poate fi văzut AICI.