Ziua a treia a Cupei României la spadă seniori a programat vineri, 30 septembrie, la Sala Flămânda din Constanța proba individuală masculină.
De la ora 9:00 s-au prezentat la startul întrecerii 45 de sportivi de la toate cluburile de spadă din țară. După o competiție echilibrată, trofeul a fost câștigat de către Adrian Szilagyi. Legitimat la CSM Satu Mare, Adrian a dispus în finala mare de Alin Sbîrcia (CSU Craiova), scor 15-11. Pe locul trei s-a clasat campionul din 2014 și 2015, Adrian Pop (CSM Satu Mare), care l-a învins în finala mică pe Liviu Dragomir, scor 15-6.
Înainte de primele dueluri, organizatorii le-au oferit sportivei Simona Pop și antrenorilor Dan Podeanu și George Epurescu câte un buchet de flori în semn de recunoștință față de performanța extraordinară de la Jocurile Olimpice de la Rio, când echipa de spadă feminin a României a cucerit medalia de aur!
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:
t8888
Clasamentul complet al Cupei României la spadă seniori masculin individual de la Constanța, ediția 2016, poate fi văzut AICI.
Întrecerile Cupei României la spadă seniori de la Constanța, ediția 2016, se încheie sâmbătă, 1 octombrie, cu proba masculină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile acestei întreceri de la Constanța.