20 iulie nu a fost o zi memorabilă pentru scrima românească. Ana Maria Brânză și Simona Gherman nu au reușit să se apropie de podium la Mondialele de la Kazan în proba de spadă feminin și pentru a spera la o medalie de la această armă în 2013 trebuie să așteptăm proba pe echipe, acolo unde România se numără printre favorite.
La individual, Brânză a terminat pe locul 9, iar Gherman pe poziția 27, iar site-ul www.frscrima.ro vă prezintă într-o galerie foto inedită trăirile celor două în concursul de duminică, 20 iulie.

Branza cu  Kristina Kuusk (Estonia) Branza cu caietelul Branza cu casca sus Branza cu Embrich 2 Branza cu Embrich Branza cu Pop Branza isi aranjeaza masca Branza pe plansa Branza sa cu spray Branza se consulta cu Pop Branza si Constantin Branza suparata Branza zambeste amar Branza Gherman cu Hidemann gherman dupa esecul cu heidemann Gherman inainte de meci Gherman la incalzire 2 Gherman pe plansa Gherman singura pe plansa Pop Simona se stramba Simona Gherman cu Magdalena Piekarska (Polonia) Simona Gherman la incalzirea Zidaru cu Branza in planul secund
FOTO: Alina Alexoi (TVR), Augusto Bizzi și Florin Gheorghe