Spadasinele junioare ale României intră joi, 10 aprilie, în concursul pe echipe. Sportivele pregătite de antrenorii Csiszar Francisc şi Dan Podeanu vor trage joi pe tabloul de 32 într-un meci ce pare la îndemână, împotriva Bulgariei.
Pentru România vor trage Amalia Tătăran, Claudia Năboiu și Cezara Constantin, spadasine care au tras la începutul acestei săptămâni și în proba individuală.
Meciul România – Bulgaria începe la ora 13:30, iar site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinelor noastre.
FOTO: Augusto Bizzi


UPDATE, ora 14:15 – România s-a calificat pe tabloul e 16 al probei de spadă junioare după ce a învins Bulgaria cu 45-26. Pentru România au tras Amalia Tătăran, Claudia Năboiu și Cezara Constantin. Antrenori: Csiszar Francisc şi Dan Podeanu. Pentru un loc pe tabloul de 8, România se va bate cu Finlanda sau Canada.


UPDATE, ora 14:25 – România și-a aflat adversarul de pe tabloul de 16 al probei de spadă junioare. Amalia Tătăran, Claudia Năboiu și Cezara Constantin vor înfrunta Finlanda pentru un loc în sferturile de finală. Meciul România – Finlanda va avea loc vineri, 11 aprilie, de la ora 9:00.