UPDATE 5: Maria Boldor, eliminată de pe tabloul de 32 la Europeanul de la Strasbourg, proba de floretă individual

  by    0   0

Ultimele sportive care intră în concurs într-o probă individuală la Campionatul European de scrimă seniori de la Strasbourg sunt floretistele. România va fi reprezentată aici de patru sportive. Ana Boldor, Maria Boldor, Mălina Călugăreanu vor trage începând cu ora 10:30 în grupele preliminare, după care vor urma eliminările directe.
Cele patru sportive pregătite de Petre Ducu și Florin Gheorghe vor trage în grupele preliminare astfel:

grupa stan  grupa calugareanu

grupa boldor a  grupa boldor m
Meciurile încep la ora 11:30, ora României, iar programul complet al zilei în proba de floretă feminin individual arată astfel:
14:00-15:40 – Tabloul de 32
15:40-16:30 – Tabloul de 16
17:00-17:25 – Sferturile de finală
18:40-19:30 – Semifinale
20:10-20:40 – Finala
21:10-21:20 – Festivitatea de premiere.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția fetelor noastre la Europeanul de la Strasbourg.
FOTO: Augusto Bizzi


UPDATE, ora 13:20 – Prima grupă preliminară care s-a încheiat a fost cea cu numărul doi, în care a evoluat și Mălina Călugăreanu. Românca a obținut o singură victorie în șase meciuri după cum urmează:

rez malina


UPDATE, ora 13:35  – Grupele preliminare ale probei de floretă feminin individual s-au încheiat. Dintre românce s-a evidenția Maria Boldor, cu două victorii, în timp ce Isabelle Stan a avut un singur succes, iar Ana Boldor a pierdut toate meciurile. Iată rezultatele din grupe:

rez stan  rez boldor a

rez boldor m


UPDATE, ora 13:43 – Dintre cele patru floretiste din România care au pornit la startul concursului doar două s-au calificat mai departe. Maria Boldor și Isabelle Stan au avansat pe tabloul de 32 în timp ce Ana Boldor și Mălina Călugăreanu au fost eliminate!
Maria și Isabelle vor evolua astfel pe tabloul de 32:
Isabelle Stan – Carolin Golubytskyi (Germania), ora 14:00
Maria Boldor – Corinne Maitrejean (Franța), ora 15:45.


UPDATE, ora 14:56 – Isabelle Stan a fost eliminată pe tabloul de 32 al probei de floretă individual după ce a pierdut cu 15-4 meciul cu Carolin Golubytskyi (Germania).


UPDATE, ora 16:22 – Maria Boldor a fost și ea eliminată pe tabloul de 32 după 4-15 cu sportiva Corinne Maitrejean (Franța).


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top