UPDATE 3: Mălina Călugăreanu-locul 20, Ana Boldor-locul 32, Maria Boldor-locul 36 și Anca Săveanu-locul 81 în proba de floretă feminin juniori individual la Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Bourges! Sabrina Massialas (SUA) a luat aurul!

  by    0   0

Localitatea franceză Bourges găzduiește în perioada 1-10 aprilie o nouă ediție a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori.
Cei mai bun sportivi din întreaga lume, la nivel de cadeți și juniori, se vor duela în Franța pentru medaliile puse în joc, iar printre ei se vor număra și 17 scrimeri români.
Marți, 5 aprilie, în a cincea zi de concurs au loc primele două probe pentru juniori: floretă feminin individual și sabie masculin individual. De la ora 9:15, 130 de sportive se vor întrece în proba de floretă feminin juniori individual, iar patru dintre ele sunt din România: Mălina Călugăreanu (CSA Steaua), Maria Boldor (CSA Steaua), Ana Boldor (CSU Poli Timișoara), Anca Săveanu (CSA Steaua). După faza grupelor, vor rămâne în concurs 94 de sportive, care vor ajunge pe un tablou incomplet de 128, de eliminare directă.
Mălina Călugăreanu, Maria Boldor, Ana Boldor și Anca Săveanu intră în concurs în următoarele grupe preliminare:
grupa Boldor A grupa Boldor M grupa Calugareanu grupa Saveanu
Programul complet al zilei a cincea de la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Bourges este următorul:
Ora 9:15 – Floretă feminin juniori individual;
Din România: Mălina Călugăreanu (CSA Steaua), Maria Boldor (CSA Steaua), Ana Boldor (CSU Poli Timișoara), Anca Săveanu (CSA Steaua);
Ora 10:00 – Sabie masculin juniori individual;
Din România: Codrin Cozmuleanu (CSM Iași).
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția LIVE a sportivilor români la Bourges.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 11:14 – Mălina Călugăreanu, Maria Boldor, Ana Boldor și Anca Săveanu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Boldor A rezultate Boldor M rezultate Calugareanu rezultate Saveanu

 

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 11:23 – În urma evoluțiile din grupe, Mălina Călugăreanu, Maria Boldor, Ana Boldor și Anca Săveanu s-au calificat mai departe. Programul celor patru românce pe tabloul de eliminare directă este următorul:
TABLOUL DE 128
Mălina Călugăreanu – liber
Maria Boldor – liber
Ana Boldor – Freya Clarke (Australia)
Anca Săveanu – Nicole Mae Hui Shan Wong (Singapore)
TABLOUL DE 64
Mălina Călugăreanu – Flora Pasztor (Ungaria)
Maria Boldor -Martina Dlugosz (Polonia).


UPDATE, ora 21:40 – Cele patru floretiste din România au încheiat concursul pe următoarele poziții: Mălina Călugăreanu (CSA Steaua) – locul 20, Ana Boldor (CSU Poli Timișoara) – locul 32, Maria Boldor (CSA Steaua) – locul 36, Anca Săveanu (CSA Steaua) – locul 81.
Rezultatele din tururile eliminatorii au fost următoarele:
TABLOUL DE 128
Mălina Călugăreanu – liber
Maria Boldor – liber
Ana Boldor – Freya Clarke (Australia) 15-6
Anca Săveanu – Nicole Mae Hui Shan Wong (Singapore) 8-15
TABLOUL DE 64
Mălina Călugăreanu – Flora Pasztor (Ungaria) 15-14
Ana Boldor – Anna Szymczak (Polonia) 15-11
Maria Boldor – Martyna Dlugosz (Polonia) 6-15.
TABLOUL DE 32
Mălian Călugăreanu – Ko Chaeyeong (Coreea de Sud) 12-15
Ana Boldor – Huo Xingxin (China) 11-15.
Medalia de aur a fost câștigată de către Sabrina Massialas (SUA), care a trecut în finală de Erica Cipressa (Italia), scor 15-9. Medaliile de bronz le-au revenit sportivelor Martyna Dlugosz (Polonia) și Fu Yiting (China).


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top