UPDATE 7: Sîrbu și Badea, eliminați! Iancu, Teodosiu și Gălățanu s-au calificat pe tabloul principal de 64 la etapa de Cupă Mondială de sabie seniori de la Varșovia

  by    0   1

A cincea etapă de Cupă Mondială la sabie seniori masculin, individual și echipe, din sezonul 2015-2016, are loc la finalul acestei săptămâni, de vineri și până duminică, între 19 și 21 februarie, la Varșovia.
În capitala Poloniei și-au anunțat prezența 187 de sportivi din întreaga lume, iar printre ei se vor număra și șase sabreri români. Cei care vor reprezenta România la concursul de la Varșovia sunt următorii: Tiberiu Dolniceanu (CS Dinamo), Alin Badea (CSA Steaua), Iulian Teodosiu (CS Dinamo), Ciprian Gălățan (CS Dinamo), George Iancu (CSA Steaua) și Dragoș Sîrbu (CS Dinamo).
Delegația României este condusă de antrenorul Mihai Covaliu.
Vineri, 19 februarie, în prima zi de concurs au loc calificările, iar aici vor trage cinci sabreri români: Alin Badea, Ciprian Gălățanu, Iulian Teodosiu, George Iancu și Dragoș Sîrbu. Tiberiu Dolniceanu, care ocupă locul 2 în clasamentul la zi al Cupei Mondiale, este calificat direct pe tabloul principal de 64, care se trage sâmbătă, 20 februarie.
Alin Badea, Ciprian Gălățanu, Iulian Teodosiu, George Iancu și Dragoș Sîrbu vor trage începând cu ora 11:00, ora României, în următoarele grupe preliminare:
1.grupa Galatanu 2.grupa Sirbu 3.grupa Badea 4.grupa Iancu 5.grupa Teodosiu
Programul celor trei zile de concurs de la Varșovia este următorul:
VINERI, 19 FEBRUARIE
Ora 11:00 – startul grupelor preliminare;
Ora 16:00 – startul eliminărilor directe pe tablourile preliminare;
SÂMBĂTĂ, 20 FEBRUARIE
Ora 11:00 – tabloul preliminar de 64
Ora 18:00 – semifinalele și finala probei individuale;
DUMINICĂ, 21 FEBRUARIE
Ora 11:00 – startul probei pe echipe;
Ora 18:00 – finala probei pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sabrerilor români la Varșovia.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 14:03 – Alin Badea, Ciprian Gălățanu și Dragoș Sîrbu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Cei trei sabreri români au obținut următoarele rezultate:
1.rez Galatanu 2.rez Sirbu 3.rez Badea


UPDATE, ora 16:00 – Iulian Teodosiu și George Iancu și-au încheiat și ei evoluțiile în grupele preliminare și au obținut următoarele rezultate:
rez Iancu rez Teodosiu


UPDATE, ora 17:10 – În urma rezultatelor din grupe, Iulian Teodosiu s-a calificat direct pe tabloul de 64. Alin Badea, Ciprian Gălățanu, George Iancu și Dragoș Sîrbu trag pe tabloul preliminar de 128. Cei trei trag astfel:
Alin Badea – Atakam Islam Hezer (Turcia)
Ciprian Gălățanu – Chan Chi Hin Cyrus (Hong Kong)
Dragoș Sîrbu – Frederik Koch (Germania)
George Iancu – Anton Davydzenka (Belarus).


UPDATE, ora 17:44 –  Alin Badea, George Iancu și Ciprian Gălățanu s-au calificat pe tabloul preliminar de 64, iar Dragoș Sîrbu a fost eliminat pe tabloul preliminar de 128. Rezultatele celor trei au fost următoarele:
Alin Badea – Atakam Islam Hezer (Turcia) 15-6
Ciprian Gălățanu – Chan Chi Hin Cyrus (Hong Kong) 15-14
George Iancu – Anton Davydzenka (Belarus) 15-6
Dragoș Sîrbu – Frederik Koch (Germania) 12-15.


UPDATE, ora 18:00 – Alin Badea, Ciprian Gălățanu și George Iancu trag pe tabloul preliminar de 64 după urătorul program:
Ora 18:15 – George Iancu – Jakub Ocinski (Polonia)
Ora 18:30 – Alin Badea – Leonardo Affede (Italia)
Ora 18:30 – Ciprian Gălățanu – Fang Xin (China).


UPDATE, ora 18:57 – Ciprian Gălățanu s-a calificat pe tabloul principal de 64, după ce a trecut pe tabloul preliminar de 64 de Fang Xin (China), scor 15-14. Pe de altă parte, Alin Badea a fost eliminat pe tabloul preliminar de 64, după ce a pierdut duelul cu Leonardo Affede (Italia), scor 13-15.


UPDATE, ora 19:03 – George Iancu s-a calificat și el pe tabloul principal de 64, după ce a trecut în ultimul tur preliminar de Jakub Ocinski (Polonia), scor 15-12. Astfel, România va avea patru reprezentanți pe tabloul principal de 64, de sâmbătă, 20 februarie: Tiberiu Dolniceanu, George Iancu, Iulian Teodosiu și Ciprian Gălățanu.


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top