UPDATE 7: Sîrbu și Badea, eliminați! Iancu, Teodosiu și Gălățanu s-au calificat pe tabloul principal de 64 la etapa de Cupă Mondială de sabie seniori de la Varșovia

  by    0   1

A cincea etapă de Cupă Mondială la sabie seniori masculin, individual și echipe, din sezonul 2015-2016, are loc la finalul acestei săptămâni, de vineri și până duminică, între 19 și 21 februarie, la Varșovia.
În capitala Poloniei și-au anunțat prezența 187 de sportivi din întreaga lume, iar printre ei se vor număra și șase sabreri români. Cei care vor reprezenta România la concursul de la Varșovia sunt următorii: Tiberiu Dolniceanu (CS Dinamo), Alin Badea (CSA Steaua), Iulian Teodosiu (CS Dinamo), Ciprian Gălățan (CS Dinamo), George Iancu (CSA Steaua) și Dragoș Sîrbu (CS Dinamo).
Delegația României este condusă de antrenorul Mihai Covaliu.
Vineri, 19 februarie, în prima zi de concurs au loc calificările, iar aici vor trage cinci sabreri români: Alin Badea, Ciprian Gălățanu, Iulian Teodosiu, George Iancu și Dragoș Sîrbu. Tiberiu Dolniceanu, care ocupă locul 2 în clasamentul la zi al Cupei Mondiale, este calificat direct pe tabloul principal de 64, care se trage sâmbătă, 20 februarie.
Alin Badea, Ciprian Gălățanu, Iulian Teodosiu, George Iancu și Dragoș Sîrbu vor trage începând cu ora 11:00, ora României, în următoarele grupe preliminare:
1.grupa Galatanu 2.grupa Sirbu 3.grupa Badea 4.grupa Iancu 5.grupa Teodosiu
Programul celor trei zile de concurs de la Varșovia este următorul:
VINERI, 19 FEBRUARIE
Ora 11:00 – startul grupelor preliminare;
Ora 16:00 – startul eliminărilor directe pe tablourile preliminare;
SÂMBĂTĂ, 20 FEBRUARIE
Ora 11:00 – tabloul preliminar de 64
Ora 18:00 – semifinalele și finala probei individuale;
DUMINICĂ, 21 FEBRUARIE
Ora 11:00 – startul probei pe echipe;
Ora 18:00 – finala probei pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sabrerilor români la Varșovia.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 14:03 – Alin Badea, Ciprian Gălățanu și Dragoș Sîrbu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Cei trei sabreri români au obținut următoarele rezultate:
1.rez Galatanu 2.rez Sirbu 3.rez Badea


UPDATE, ora 16:00 – Iulian Teodosiu și George Iancu și-au încheiat și ei evoluțiile în grupele preliminare și au obținut următoarele rezultate:
rez Iancu rez Teodosiu


UPDATE, ora 17:10 – În urma rezultatelor din grupe, Iulian Teodosiu s-a calificat direct pe tabloul de 64. Alin Badea, Ciprian Gălățanu, George Iancu și Dragoș Sîrbu trag pe tabloul preliminar de 128. Cei trei trag astfel:
Alin Badea – Atakam Islam Hezer (Turcia)
Ciprian Gălățanu – Chan Chi Hin Cyrus (Hong Kong)
Dragoș Sîrbu – Frederik Koch (Germania)
George Iancu – Anton Davydzenka (Belarus).


UPDATE, ora 17:44 –  Alin Badea, George Iancu și Ciprian Gălățanu s-au calificat pe tabloul preliminar de 64, iar Dragoș Sîrbu a fost eliminat pe tabloul preliminar de 128. Rezultatele celor trei au fost următoarele:
Alin Badea – Atakam Islam Hezer (Turcia) 15-6
Ciprian Gălățanu – Chan Chi Hin Cyrus (Hong Kong) 15-14
George Iancu – Anton Davydzenka (Belarus) 15-6
Dragoș Sîrbu – Frederik Koch (Germania) 12-15.


UPDATE, ora 18:00 – Alin Badea, Ciprian Gălățanu și George Iancu trag pe tabloul preliminar de 64 după urătorul program:
Ora 18:15 – George Iancu – Jakub Ocinski (Polonia)
Ora 18:30 – Alin Badea – Leonardo Affede (Italia)
Ora 18:30 – Ciprian Gălățanu – Fang Xin (China).


UPDATE, ora 18:57 – Ciprian Gălățanu s-a calificat pe tabloul principal de 64, după ce a trecut pe tabloul preliminar de 64 de Fang Xin (China), scor 15-14. Pe de altă parte, Alin Badea a fost eliminat pe tabloul preliminar de 64, după ce a pierdut duelul cu Leonardo Affede (Italia), scor 13-15.


UPDATE, ora 19:03 – George Iancu s-a calificat și el pe tabloul principal de 64, după ce a trecut în ultimul tur preliminar de Jakub Ocinski (Polonia), scor 15-12. Astfel, România va avea patru reprezentanți pe tabloul principal de 64, de sâmbătă, 20 februarie: Tiberiu Dolniceanu, George Iancu, Iulian Teodosiu și Ciprian Gălățanu.


Related Posts

ACS Spadasinii Argeșeni este primul club de scrimă din județul Argeș! Marți se inaugurează secțiile de scrimă de la Pitești și Mioveni! Invitată specială: Loredana Dinu!

ACS Spadasinii Argeșeni, Prima şcoală de scrimă din Argeş îşi deschide porţile marți, 24 octombrie 2017, la Piteşti şi Mioveni. Proiectul a fost lansat, vineri, 20 octombrie, de preşedinta Cătălina Frîntură, în compania unuia dintre antrenori, Andrei Cătălin Neguţ. „Încă din copilărie am iubit acest sport nobil şi curat care dezvoltă inteligenţa, perspicacitatea, fiind plin de eleganţă şi lipsit de violenţă. Acum […]

READ MORE →

România – locul 12 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de floretă feminin echipe

Etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în probele de floretă, s-a încheiat duminică, 22 octombrie 2017, cu proba feminină pe echipe. La startul întrecerii s-au prezentat 35 de formații, iar trei au fost din România. Cel mai bun rezultat al delegației noastre a fost obținut de către România1, care s-a clasat pe locul […]

READ MORE →

Răzvan Stănescu (CSM Unirea Slobozia) – locul 23 la etapa de Cupă Mondială de la Sosnowiec, în proba de sabie juniori masculin individual

Localitatea poloneză Sosnowiec a găzduit sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul s-a disputat la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec au fost prezenți 305 sportivi, iar România a fost reprezentată de opt sportivi. Cei care au tras pe planșele din Polonia […]

READ MORE →

Sebastian Popescu (LPS Craiova) – locul 14 la etapa din Circuitul European de cadeți de la Budapesta, în proba de spadă masculin individual

În paralel cu întrecerea de floretă, la Budapesta are loc duminică și luni, 22 și 23 octombrie 2017, a doua etapă din Circuitul European de spadă cadeți masculin, la individual și pe echipe. În capitala Ungariei sunt prezenți, pentru această probă, 280 de sportivi, iar 14 dintre ei sunt din România. Cei care trag pentru […]

READ MORE →

România – locul 8 la etapa de Cupă Mondială de la Sosnowiec, în proba de sabie feminin echipe

Localitatea poloneză Sosnowiec a găzduit sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie 2017, a treia etapă de Cupă Mondială la sabie juniori. Concursul s-a disputat la masculin individual, feminin individual și feminin echipe. La Sosnowiec au fost prezenți 305 sportivi, iar România a fost reprezentată de opt sportivi. Cei care au tras pe planșele din Polonia […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top