Localitatea engleză Chichester găzduiește sâmbătă și duminică, 20 și 21 februarie, a cincea etapă din Circuitul European U14 la spadă, floretă și sabie, masculin și feminin.
În total, peste 300 de sportivi și-au anunțat participarea la întrecerea de la Chichester, iar România va fi reprezentată în proba de spadă feminin de patru sportive de la ACS Stesial, după cum urmează: Cristina Constantinescu, Ioana Drăghici, Ana Maria Melintescu și Andrada Ghica. Antrenor: Alina Ciuculescu.
Confederația Europeană de Scrimă a demarat la începutul lunii decembrie a anului trecut un nou proiect extrem de ambițios și binevenit pentru scrimerii din întreaga Europă.
Astfel, sâmbătă, 5 decembrie 2015 a debutat primul sezon din Circuitul European U14. Întrecerile au loc la toate cele trei arme – spadă, floretă și sabie – la feminin și masculin, doar la individual.
Țara noastră va găzdui și ea un concurs în cadrul acestui Circuit European U14. În perioada 23-24 aprilie, la București va avea loc etapa a șasea din Circuitul European U14 la spadă.
Calendarul complet al primului sezon din Circuitul European U14 poate fi văzut mai jos.
pdficon
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinelor românce la Chichester .
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans