Ziua a treia a Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează luni, 19 iunie, la Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, primele două probe de sabie feminin individual: 10-11 ani și 12-13 ani.
De la ora 9:00, 59 de sportive se vor duela pe planșe pentru medalii în proba de sabie feminin individual, categoria 10-11 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele vor ajunge pe un tablou incomplet de 64, de eliminări directe.
În 2016, podiumul Campionatului Național de Scrimă pentru copii, în proba de sabie feminin individual, la categoria 10-11 ani, a arătat astfel: 1. Amalia Stan (CSS Unirea Iași), 2. Rosemarie Benci (CS Riposta), 3. Ioana Crăciu (CS Dinamo) și Patricia Popa (ACS Duel).
Invitații Federației Române de Scrimă la cele două festivități de premiere de luni, 19 iunie 2017, sunt actorii Dorina Chiriac și Marius Manole (ora 13:00) și solista Raluka (ora 17:00).

CINE ESTE DORINA CHIRIAC?
Actrița Dorina Chiriac s-a născut la 21 ianuarie 1973, in București.
A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, in 1995, la clasa profesoarei Sanda Manu si de la absolvire joaca la Teatrul de Comedie din capitală.
A jucat în zeci de filme și piese de teatru.
În anul 2009 a primit premiul Cea mai bună actriță la FestCo pentru rolul Ioana din spectacolul Ioana și focul de Matei Vișniec, precum si Cea mai bună actriță la premiile UNITER, pentru acelasi rol.

CINE ESTE MARIUS MANOLE?
Marius Manole s-a născut la Iași la 4 octombrie 1978 și este unul dintre cei mai renumiți actori de teatru România. Joacă la Teatrul Național București în zeci de piese, dar a urcat pe scenă și la Teatrul Act, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Odeon, Teatrul Act, etc. Are și roluri în mai multe filme, iar în 2016 a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, categoria D, conferit de președintele țării Klaus Iohanis.

CINE ESTE RALUKA?
Alexandra Raluca Nistor (născută pe 14 noiembrie 1989 în Deva), cunoscută sub numele de scenă Raluka, este o cântăreață română de muzică dance-house. Ea a atras atenția presei în primăvara anului 2008, când a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”. Fiind absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva, interpreta a obținut locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secțiunea interpretare.
În toamna aceluiași an Raluka se înscria la preselecțiile emisiunii concurs Megastar; pe parcursul competiției ea a făcut parte din formația Pepper Girls, alături de care și-a încheiat participarea pe locul secund.
Începând cu primăvara anului 2009 Raluka a colaborat cu DJ Sava în vederea producerii unor discuri single. Primele două cântece promovate: „September” și „I Like (The Trumpet)” s-au bucurat de reacții favorabile, atât din partea publicului, cât și a presei.
Ultimul său single este „Du-mă spre noi”!

Concursul poate fi urmărit LIVE-SCORE AICI.
TOATE DETALIILE CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, POT FI GĂSITE AICI.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.
SPONSORII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, SUNT: