Duminică, 25 iunie 2017, în cea de-a noua zi de concurs, Campionatul Național de Scrimă pentru copii programează la Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București primele probe de floretă masculin individual: 10-11 ani și 12-13 ani.
De la ora 9:00, 27 de sportivi s-au duelat pentru medalii în proba de floretă masculin, la categoria 10-11 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii au ajuns pe un tablou incomplet de 32, de eliminări directe.
În 2017, medalia de aur și titlul de campion național în această probă au fost câștigate de către Octavian Rentea. Legitimat la ACS Balestra București, Octavian l-a învins în finală pe Rareș Baciu (CSS Triumf București), scor 8-6. Medaliile de bronz au fost cucerite de către Matei Campion (CSS Triumf București) și Matei Darie (ACS Balestra București).
Rezultatele complete ale concursului pot fi văzute AICI.
Invitata Federației Române de Scrimă la festivitatea de premiere de azi de la prânz a fost fosta mare atletă Gabriela Szabo.
Clasamentul complet al Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de floretă masculin, la categoria 10-11 ani, poate fi văzut AICI.
TOATE DETALIILE CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, POT FI GĂSITE AICI.

Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.
SPONSORII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, SUNT: