Duminică, 25 iunie 2017, în cea de-a noua zi de concurs, Campionatul Național de Scrimă pentru copii programează la Sala de Scrimă „Ana Pascu” primele probe de floretă masculin individual: 10-11 ani și 12-13 ani.
De la ora 14:00, 23 de sportivi se duelează pentru medalii în proba de floretă masculin, la categoria 12-13 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii vor ajunge pe un tablou incomplet de 32, de eliminări directe.
În 2016, podiumul Campionatului Național de Scrimă pentru copii, în proba de floretă masculin, la categora 12-13 ani, a arătat astfel: 1. Petru Surcel (ACS Balestra), 2. Vlad Roșu (ACS Balestra), 3. Nathan Gregori (CSA Steaua) și Gabriel Pavel (CSTA București).
Invitata FR Scrimă la festivitatea de premiere de duminică, 26 iunie 2017, de la această probă, este Dana Rogoz (ora 17:00).

CINE ESTE DANA ROGOZ?
Dana Rogoz (născută pe 26 septembrie 1985, București) este o actriță de film și televiziune, designer, model, personalitate publică și prezentatoare de televiziune din România.
La vârsta de 3 ani a intrat în grupul Minisong, sub conducerea lui Ioan Luchian Mihalea. A urmat un an la Teatrul Evreiesc de Stat, unde cânta și unde a descoperit-o Cristi Rotaru, cel care a adus-o la TVR. Actrița a debutat la vârsta de numai 4 ani, când făcea primul ei turneu, și când avea să înceapă să joace la TVR.
La 9 ani juca rolul Abramburicăi în serialul TV Abracadabra difuzat de TVR. În anul 2003 a interpretat rolul Ioanei în filmul Dulcea saună a morții, în regia lui Andrei Blaier. În perioada 2002-2007 a jucat în mai multe seriale difuzate de Pro TV: La Bloc și Fete cu lipici.
Concursul poate fi urmărit LIVE-SCORE AICI.
TOATE DETALIILE CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, POT FI GĂSITE AICI.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.
SPONSORII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, SUNT: