Localitatea maghiară Törekvés a găzduit sâmbătă, 21, două probe din etapa a treia a Circuitului Internațional de floretă „Fülöp Mihály” la U 14, feminin și masculin, doar la individual.
La concursul din Ungaria au participat 83 de sportivi din România, Ungaria și Slovacia. România a fost reprezentată la Törekvés de opt floretiști de la CS Satu Mare, iar cel mai bun rezultat al delegației noastre a fost obținut de Melissa Korossy, care s-a clasat pe locul trei în proba feminină.
Parcursul Melissei la Törekvés a fost următorul: tabloul de 32 – 15-5 cu Zsofia Reka Tolgyesi (Ungaria); tabloul de 16 – 15-9 cu Kitti Hegyes (Ungaria); tabloul de 8 – 15-8 cu Anna Goog (Ungaria); semifinale – 11-15 cu Erika Nekifor (Ungaria).
Rezultatele complete ale sportivilor români în întrecerea de la Törekvés au fost următoarele:
FEMININ: Melissa Korossy – locul 3, Cristina Anderco – locul 10, Diana Șuta – locul 24, Teodora Turdean – locul 32. Au participat 32 de sportive.
MASCULIN: Tudor Surducan – locul 11, Enoch Gabor – locul 37, Lucas Serghie – locul 48, Daniel Gabor – locul 50. Au participat 51 de sportivi.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans