Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește sâmbătă și duminică, 17 și 18 martie, ediția 2018 a Campionatului Național de floretă pentru tineret. Se trage la individual și pe echipe, la feminin și masculin. La start sunt prezenți floretiști de la toate cluburile de profil din țară.
Sâmbătă, 17 martie, de la ora 9:00 a avut loc cea dintâi probă: floretă feminin individual. Au fost prezente la start 24 de sportive, iar în acest an medalia de aur a fost câștigată de către Mălina Călugăreanu. Legitimată la CSA Steaua București, Mălina a învins-o în finală pe Ana Boldor, de la CSU Poli Timișoara, scor 15-3. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, două sportive de la CSA Steaua București: Maria Boldor și Anca Săveanu.
Rezultatele de pe tabloul de 8 ale probei feminine la individual pot fi văzute mai jos:

Programul de concurs de duminică, 18 martie, este următorul:
Ora 9:30 – floretă feminin echipe;
Ora 9:30 – floretă masculin echipe.
GALERIE FOTO de la proba feminină individual din cadrul Campionatului Național de floretă tineret de la București, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă tineret de la București, ediția 2018, în proba feminină individual poate fi văzut AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.