Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește sâmbătă și duminică, 17 și 18 martie, ediția 2018 a Campionatului Național de floretă pentru tineret. Se trage la individual și pe echipe, la feminin și masculin. La start sunt prezenți floretiști de la toate cluburile de profil din țară.
Sâmbătă, 17 martie, de la ora 9:00 are loc cea dintâi probă: floretă feminin individual. Sunt prezente la start 24 de sportive. Se va trage un tur de grupe preliminare, iar apoi toate floretistele vor ajunge pe un tablou incomplet de 32, de eliminări directe.
În 2017, podiumul Campionatului Național de floretă pentru tineret, în proba feminină la individual, a arătat astfel: 1. Maria Boldor (CSA Steaua), 2. Mălina Călugăreanu (CSA Steaua), 3. Laura Vîrga (CSU Poli Timișoara) și Raluca Văcărașu (CS Farul Constanța).
Programul celor două zile de concurs este următorul:
SÂMBĂTĂ, 17 MARTIE
Ora 9:00 – floretă feminin individual;
Ora 14:00 – floretă masculin individual;
DUMINICĂ, 18 MARTIE
Ora 9:30 – floretă feminin echipe;
Ora 9:30 – floretă masculin echipe.
GALERIE FOTO de la proba feminină individual din cadrul Campionatului Național de floretă tineret de la București, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.