Prima zi a Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, s-a încheiat sâmbătă seara, pe 17 iunie, la Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, cu proba de sabie masculin, la categoria 12-13 ani.
În acest an, medalia de aur a fost câștigată de către Marco Șovar, de la CS Dinamo, care a dispus în finală de Radu Nițu, de la CS Riposta, scor 10-9.
Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Teodor Ismana (CSA Steaua) și Ionuț Duțu (ACS Duel).
Rezultatele concursului pot fi văzute AICI.
Clasamentul complet al probei de sabie masculin, categoria 12-13 ani, din cadrul Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi văzut AICI.
Festivitatea de premierea a fost oficială de către iluzionistul Andrei Gîrjob, invitat al Federației Române de Scrimă, și de către Ana Maria Popescu, vicepreședinte al Federației Române de Scrimă.
TOATE DETALIILE CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, POT FI GĂSITE AICI.

CINE ESTE ANDREI GÎRJOB?
Andrei este un făgărășean cu copilăria trăită în Hunedoara, care a terminat facultatea de Inginerie în Timișoara, a locuit în Londra pentru 2 ani, apoi s-a hotărât că nicăieri nu e ca acasă și s-a mutat în București.
În 2003 a văzut primul număr de magie și de atunci a știut ce va face pentru tot restul vieții. A continuat să studieze și să investească în el până când a devenit singurul lucru pe care-l face ca job. De-a lungul timpului a învațat de la toți oamenii pe care i-a întâlnit și de la toate evenimentele la care a participat cum să devină un entertainer bun care face magie și nu trucuri.
Ce îl deosebește pe Andrei de alți magicieni este că nu pune accent pe trucuri ci pe calitatea entertainment-ului pe care-l oferă. În prezent Andrei lucrează în multe restaurante din București și evenimente private cu un singur scop în minte: să împartă magie și bună dispoziție la cât mai mulți!
Mai multe despre Andrei Gîrjob puteți afla de pe blogul său personal AICI.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:

Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.
SPONSORII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, SUNT: