Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește de luni și până joi, în perioada 7-10 mai, ediția 2018 a Campionatului Național de floretă seniori. Se va trage la individual și pe echipe, la masculin și feminin, iar la start sunt prezenți floretiști de la toate cluburile de profil din țară. Luni, 7 mai 2018, a avut loc proba de floretă seniori feminin individual. Au fost prezente 21 de sportive, iar în 2018 medalia de aur și titlul de campionă națională au fost câștigate de către Mălina Călugăreanu. Legitimată la CSA Steaua, Mălina a dispus în finală de Emilia Corbu, de la CSTA București, scor 15-12. Pe locul trei s-au clasat două sportive de la CSA Steaua: Maria Boldor și Andreea Gheorghe.
Rezultatele complete ale concursului de azi poti fi văzute AICI.
Programul următoarelor trei zile de concurs de la București este:
MARȚI, 8 MAI 2018
Ora 9:00 – floretă seniori feminin echipe;
MIERCURI, 9 MAI 2018
Ora 9:00 – floretă seniori masculin individual;
JOI, 10 MAI 2018
Ora 9:00 – floretă seniori masculin echipe.
Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă seniori de la București, ediția 2018, în proba feminină la individual, poate fi văzut AICI.
GALERIE FOTO din prima zi de concurs a Campionatului Național de floretă seniori de la București, ediția 2018, poate fi văzută AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE