În ultima zi a concursului găzduit de Satu Mare, patru bucureștence s-au calificat în semifinale: două reprezentante ale Stelei și două ale clubului Dinamo. În sferturi Bianca Moroianu a eliminat-o pe Theodora Ion, cu 15-8; Ioana Drăghici a trecut de Irina Stan (15-11); Mihaela Leonte a câștigat în fața Claudiei Durău (15-12), iar Cristina Constantinescu a învins-o pe Talida Enache, cu 15-12.

În semifinale s-au întâlnit Bianca și Ioana, într-un meci care a dat câștig de cauză primei, victorioasă cu 15-13; și Cristina cu Mihaela, într-o dispută pe care cea din urmă a câștigat-o cu 15-11. Victoria finală a fost obținută de Bianca, stelista impunându-se cu 15-11 și câștigând astfel medalia de aur a competiției.

Clasamentul final a fost: 1. Bianca Moroianu (CSA Steaua București), 2. Mihaela Leonte (CS Dinamo București), 3 – Cristina Constantinescu (CSA Steaua București) și Ioana Drăghici (CS Dinamo București), 5. Claudia Durău (LPS Petrache Trișcu Craiova), 6. Talida Enache (CS UNEFS București), 7. Theodora Ion (CS Farul Constanța), 8. Irina Stan (CSA Steaua București).