Federația Română de Scrimă organizează un concurs online prin care oferă trei invitații duble la premiera filului „Planșa”. Primii trei cititori care răspund corect la întrebarea de mai jos vor avea șansa de a participa la premiera filmului „Planșa”, de vineri, 26 septembrie, ora 19:30, la Cinema Studio.

ÎNTREBARE: Cine a fost primul campion olimpic la scrimă al României?
Trimiteți răspunsurile la următoarea adresă de email: danielremes@yahoo.com.
Câștigătorii vor fi anunțați oficial pe site-ul www.frscrima.ro joi, 25 septembrie.

Filmul independent “Planșa” este lungmetrajul  de debut al  regizorului Andrei  Gheorghe, fiul antrenorului de spadă de la CS Farul Constanța, Horia Gheorghe. 

“Planșa” este un film despre pasiunea pentru scrimă a doi sportivi care dezvoltă o relație personală și sacrificiile lor pentru sportul de performanță. Lansarea oficială va avea  loc  pe  26  septembrie  2014,  ora 19:30, la Cinema Studio, iar  filmul  va  putea  fi  urmărit  în cinematografele din toată țara și nu numai.
Federația Română de Scrimă a promovat “Planșa” în toate orașele în care a fost prezentă „Caravana Scrimei Românești”, fiind primul film românesc de după 1989 care descrie fenomenul scrimei.
Începând cu data de 27 septembrie, îi așteptăm pe toți cei care doresc să înțeleagă scrima să vizioneze filmul în sălile de cinema.

Afis-Plansa