Seoul SK Telecom Grand Prix

Sabie, masculin, seniori

La concursul din capitala Coreei de Sud, care a aliniat la start 163 de competitori, au fost înscriși și trei sabreri români: Iulian Teodosiu, Alexandru Zmău și Rareș Ailinca.

Vieneri, în prima zi a competiției individuale, au intrat pe piste Zmău și Ailinca, Teodosiu fiind calificat direct pe tabloul principal de 64.

În prima fază a întrecerii, faza grupelor, Rareș Ailinca și Alexandru Zmău au avut câte trei victorii, calificându-se pe tabloul secundar. Aici, cei doi sportivi tricolori au fost adversari încă din primul tur. Victorios a ieșit Alexandru Zmău, cu scorul de 15-11. Alex a reușit apoi să se impună și în fața sud-coreeanului Kyungrok Bae, cu 15-11 , alăturându-i-se astfel pe tabloul principal lui Iulian Teodosiu.

Sâmbătă, 29 aprilie, se vor desfășura întrecerile tabloului principal masculin. În primul tur, Alexandru Zmău va avea o misiunea extrem de dificilă în fața sud-coreeanului Gu Bongil, campion olimpic și mondial.

Iulian Teodosiu se va înfrunta, tot în primul tur, cu spaniolul Oscar Fernandez Blanco.

Sabina Martiș va participa vineri, 29 aprilie, în concursul feminin, luptând să ajugă și ea pe tabloul principal, care se va disputa sâmbătă.

Sabre MEN
In photo: ZMAU Alexandru
Photo Augusto Bizzi
Sabre MEN
In photo: ZMAU Alexandru
Photo Augusto Bizzi
Sabre MEN
In photo: ZMAU Alexandru
Photo Augusto Bizzi
.
.
.