Ziua a treia a Campionatului Național de sabie pentru seniori de la București a programat vineri, 28 octombrie 2016, de la ora 9:00, proba masculină la individual.
La Sala de scrimă „Ana Pascu” s-au prezentat 30 de sportivi de la toate cluburile de sabie din România. S-au tras două tururi de grupe preliminare, iar apoi toți sabrerii au ajuns pe un tablou incomplet de 32, de eliminare directă. În acest an, titlul național a fost câștigat de către Iulian Teodosiu. Legitimat la CS Dinamo, Iulian a trecut în finală de colegul său de club și de lot național, Tiberiu Dolniceanu, campionul din 2015, scor 15-12.
Podiumul a fost completat de către Alin Badea (CSA Steaua) și Mădălin Bucur (CS Dinamo).
Rezultatele de pe tabloul de 8 sunt următoarele:
t8-baieti-indiv
Clasamentul complet al Campionatului Național de sabie pentru seniori de la București, ediția 2016, în proba masculină la individual, poate fi văzut AICI.
Programul următoarelor două zile din cadrul Campionatului Național, Diviziei A și Superligii Naționale de sabie pentru seniori este următorul:
SÂMBĂTĂ, 29 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – Divizia A la sabie seniori masculin;
DUMINICĂ, 30 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – Superliga la sabie seniori masculin.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București.