Campionatul Național de Scrimă pentru copii a programat miercuri, 21 iunie 2017, la Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, de la ora 9:00, prima probă de spadă masculin individual, la categoria 10-11 ani.
De la ora 9:00, 46 de sportivi s-au duelat pentru medalii în proba de spadă masculin, la categoria 10-11 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii vor ajunge pe un tablou incomplet de 64, de eliminări directe.
În 2017, medalia de aur în această probă a fost câștigată de către George Petrache. Legitimat la CSA Steaua, George a dispus în finală de Sorin Gari, de la CSS1 Constanța, scor 8-7. Medaliile de bronz au fost cucerite de către Andrei Aparaschiței (CSS Quarto) și Robert Jură (CS Contraatac).
Rezultatele complete ale concursului pot fi văzute AICI.
Clasamentul complet al Campionatului Național de Scrimă pentru copii, în proba de spadă masculin, categoria 10-11 ani, pot fi văzute AICI.
Invitații Federației Române de Scrimă la festivitatea de premiere au fost membrii din Gașca Zurli, care au făcut un adevărat show alături de sportivi, părinți, public, oficiali, etc.
TOATE DETALIILE CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, POT FI GĂSITE AICI.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.
SPONSORII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, SUNT: