Campionatul Național de Scrimă pentru copii programează miercuri, 21 iunie 2017, la Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, primele două probe de spadă masculin individual: 10-11 ani și 12-13 ani.
De la ora 9:00, 46 de sportivi se vor duela pentru medalii în proba de spadă masculin, la categoria 10-11 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii vor ajunge pe un tablou incomplet de 64, de eliminări directe.
În 2016, podiumul Campionatului Național de Scrimă pentru copii, în proba de spadă masculin, la categoria 10-11 ani, a arătat astfel: 1. Andrei Popa (CSS Quarto), 2. Luca Gurza (CS Satu Mare), 3. Andrei Aparaschiței (CSS Quarto) și Ștefan Sita (CSS1 Constanța).
Miercuri, 21 iunie 2017, invitații Federației Române de Scrimă la festivitățile de premiere sunt Gașca Zurli (ora 13:00) și Liviu Teodorescu (ora 17:00).

CINE ESTE GAȘCA ZURLI?
Zurli este cea mai mare companie privată de animație pentru copii, din România. Spectacolele noastre sunt despre MAGIA care apare când li se spune copiilor povestea potrivită SUFLETULUI lor. Noi am transformat ideea de educație (plictisitoare, neatractivă pentru copii) într-un SPECTACOL AL IMAGINAȚIEI pe care cei mici îl pot accesa oricând pentru a face lumea din jurul lor mai bună.
Zurli e 100% brand românesc. E creat pe nevoile copiilor din România iar faptul că personajele pot să vină la petrecerile copiilor din București sau de oriunde din țară, e MAGIE.
Povestea s-a născut pe o nevoie existentă – dorința creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea. Mirela a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național. „Ne-am transformat spectacolele într-o platformă pentru a le da mai multă încredere copiilor, pentru a-i învăța lucruri care să-i motiveze și să-i ajute să relaționeze mai ușor cu cei din jur.”
Zurli e prima companie din România care și-a conceput spectacolele și evenimentele luând în considerare și efectul post spectacol. Zurli integrează părinții în lumea copiilor. Zurli construiește pentru copilul tău, împreună cu tine cele mai frumoase amintiri din copilărie.
Iubită de părinți, adorată de copii, Gașca Zurli este un adevărat FENOMEN!
Mai multe despre Gașca Zurli puteți afla AICI.

CINE ESTE LIVIU TEODORESCU?
Liviu Teodorescu (născut pe 12 iulie 1992, București) este un cântăreț, compozitor și actor român care a devenit cunoscut după participarea la emisiunea-concurs Vocea României. După participarea la Vocea României, în martie 2012, Teodorescu a fost invitat să joace în serialul Pariu cu viața, unde a interpretat propriul rol, intrând totodată și în trupa Lala Band. În aprilie 2012, Liviu Teodorescu a compus piesa „Little bit of love” special pentru serialul de la ProTV.
De-a lungul timpului, Liviu colaborat cu case de discuri celebre precum deMoga Music, HaHaHa Production, Cat Music și Universal Music România și a lucrat alături de artiști precum Andra, Sore, Lala Band, Robert Toma, Adda, LuKone, deMoga și Matei Teodorescu.
Concursul poate fi urmărit LIVE-SCORE AICI.
TOATE DETALIILE CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, POT FI GĂSITE AICI.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.
SPONSORII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, SUNT: