Campionatul Național de Scrimă pentru copii programează miercuri, 21 iunie 2017, la Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București, primele două probe de spadă masculin individual: 10-11 ani și 12-13 ani.
De la ora 14:00, 53 de sportivi se vor duela pentru medalii în proba de spadă masculin, la categoria 12-13 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii vor ajunge pe un tablou incomplet de 64, de eliminări directe.
În 2016, podiumul Campionatului Național de Scrimă pentru copii, în proba de spadă masculin, la categoria 12-13 ani, a arătat astfel: 1. Tudor Zărnescu (CS UNEFS), 2. Horia Nistor (CS Farul Constanța), 3. Paul Anton (CSS Quarto) și Robert Marcea (LPS Craiova).
În această seară, invitatul Federației Române de Scrimă la festivitatea de premiere este Liviu Teodorescu.

CINE ESTE LIVIU TEODORESCU?
Liviu Teodorescu (născut pe 12 iulie 1992, București) este un cântăreț, compozitor și actor român care a devenit cunoscut după participarea la emisiunea-concurs Vocea României. După participarea la Vocea României, în martie 2012, Teodorescu a fost invitat să joace în serialul Pariu cu viața, unde a interpretat propriul rol, intrând totodată și în trupa Lala Band. În aprilie 2012, Liviu Teodorescu a compus piesa „Little bit of love” special pentru serialul de la ProTV.
De-a lungul timpului, Liviu colaborat cu case de discuri celebre precum deMoga Music, HaHaHa Production, Cat Music și Universal Music România și a lucrat alături de artiști precum Andra, Sore, Lala Band, Robert Toma, Adda, LuKone, deMoga și Matei Teodorescu.
Concursul poate fi urmărit LIVE-SCORE AICI.
TOATE DETALIILE CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, POT FI GĂSITE AICI.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.
SPONSORII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, SUNT: