Cred că sunt mulți copii care se visează la un moment dat în halat alb, fie că își doresc să devină medici sau farmaciști. Recunosc, mi-au trecut ambele variante prin gând în copilarie, doar că zilele trecute, m-am aflat exact în această situație, de a purta un halat alb. Mereu îl asociam cu ideea de ajuta oamenii iar această sansă mi-a oferit-o domnul Val Iacob, cu ocazia colaborării frumoase pe care Federația Română de Scrimă a început-o cu lanțul de farmacii Help Net.
Cei de la Help Net au fost foarte drăguți și ne-au lăsat să promovam Campionatul Național de Scrimă pentru copii chiar într-una dintre farmaciile lor, unde am avut ocazia să interactionăm cu clienții acestora. Și nu au fost puțini, deoarece Help Net reprezintă una dintre farmaciile de top, ce stă la dispoziția noastră, a tuturor, înca din anul 1998, ajungând la 190 de locații și peste 2.200.000 de clienți fideli.
Mi-am dat seama că și aici, ca și în sport, performanța se construiește în timp, cu sacrificii și multă muncă, iar această performanța este cu atât mai mult apreciată, cu cât vorbim despre un brand romanesc, dezvoltat cu trudă, pasiune și dedicare.
Echipa Help Net? La fel ca echipa de spadă a României: unită, profesionistă și mereu cu zambetul pe buze. Poate și de aceea, atât eu cât și Ana, ne-am simțit minunat când am acceptat provocarea de a ne pune în locul lor, chiar și pentru puțin timp.
Și pentru că am facut o treabă bună, la finalul zilei, am avut parte și de puțin răsfăț. Am fost invitate să vizităm un alt proiect de suflet al lor: parfumeria Beautik. Pe scurt: un colț de rai, în care istoria parfumurilor se îmbină cu atmosfera elegantă, o combinație perfectă între contemporan şi aristocratic. O parfumerie care creaza dependență. Este locul unde am avut ocazia să mirosim parfumul preferat al lui Napoleon.
A fost o zi frumoasă, cu oameni frumoși ce împart aceleași valori ca și noi. Pentru acest lucru și pentru tot sprijinul acordat, în numele Federației Române de Scrimă, VĂ MULȚUMIM!

Loredana Dinu,
Membru în Comitetul Executiv al FR Scrimă