Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București a găzduit sâmbătă și duminică, 17 și 18 martie, ediția 2018 a Campionatului Național de floretă pentru tineret. S-a tras la individual și pe echipe, la feminin și masculin. La start au fost prezenți floretiști de la toate cluburile de profil din țară.
Duminică, 18 martie 2018, de la ora 9:30 au avut loc cele două probe pe echipe: feminin și masculin. În întrecerea feminină au participat șase echipe: CSA Steaua1, CSA Steaua2, ACS Balestra, CSTA București, CS Farul Constanța și CSU Poli Timișoara.
În 2018, titlul național și medaliile de aur au fost câștigate de către CSA Steaua1. În finala mare, CSA Steaua1 a dispus de CSU Poli Timișoara, scor 45-31. Pe locul trei s-a clasat CSA Steaua2, care a învins în finala mică pe CSTA București, scor 45-33.
Rezultatele de pe tabloul de 8 ale concursului de azi pot fi văzute mai jos:

Componența celor șase formații care au tras azi a fost:
CSA Steaua1: Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Rebeca Cândescu, Anca Săveanu;
CSA Steaua2: Andreea Gheorghe, Ioana Mistric, Daria Panait, Crina Popa;
CSTA București: Anne Marie Briciu, Emilia Corbu, Amalia Dumitru, Maria Teodorescu;
CSU Poli Timișoara: Ana Boldor, Ana Cereș, Alexandra Lazin, Teodora Sîrbu;
ACS Balestra: Andreea Dincă, Denisa Mănescu, Mara Neagu Culea, Paula Radu;
CS Farul Constanța: Teodora Băloiu, Raluca Drăghici, Raluca Văcărașu.
Clasasamentul complet al Campionatului Național de floretă tineret, ediția 2018, în proba feminină pe echipe, poate fi văzut AICI.
GALERIE FOTO de la proba feminină pe echipe din cadrul Campionatului Național de floretă tineret, ediția 2018, puteți vedea AICI.