Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București a găzduit sâmbătă și duminică, 17 și 18 martie, ediția 2018 a Campionatului Național de floretă pentru tineret. S-a tras la individual și pe echipe, la feminin și masculin. La start au fost prezenți floretiști de la toate cluburile de profil din țară.
Duminică, 18 martie 2018, de la ora 9:30 au avut loc cele două probe pe echipe: feminin și masculin. În întrecerea masculină au participat șase echipe: CSA Steaua1, CSA Steaua2, ACS Balestra, CSTA București, CSU Cluj Napoca și CSU Poli Timișoara.
În 2018, titlul de campioană națională a fost câștigatde către CSA Steaua1, care a învins în finala mare pe CSU Poli Timișoara, scor 45-40. Pe locul trei s-a clasat CSU Cluj Napoca, învingătoare în finala mică în fața celor de la CSTA București, scor 45-26.
Rezultatele de pe tabloul de 8 ale concursului de azi pot fi văzute mai jos:

Componența celor șase formații care au trag azi a fost următoarea:
CSA Steaua1: Cristian Cândescu, Răzvan Cristian, Silviu Roșu, Alexandru Sîrb;
CSA Steaua2: Gabriel Albeanu, Iustin Albeanu, Radu Mocanu;
CSU Poli Timișoara: Mihail Barbința, Benjamin Bodo, Victor Gheorghe, Dragoș Iamandei;
CSU Cluj Napoca: Alpar Bartok, Bogdan Dascălu, Sebastian Flucuș, Vlad Porușniuc;
CSTA București: Mădălin Chirnogeanu, Andrei Ciobănică, Gabriel Pavel, Marian Ungureanu;
ACS Balestra: Radu Burcea, Luca Ioniță, Vlad Roșu, Petru Surcel.
Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă tineret, ediția 2018, în proba masculină pe echipe poate fi văzut AICI.
GALERIE FOTO de la proba feminină pe echipe din cadrul Campionatului Național de floretă tineret, ediția 2018, puteți vedea AICI.