Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește sâmbătă și duminică, 17 și 18 martie, ediția 2018 a Campionatului Național de floretă pentru tineret. Se trage la individual și pe echipe, la feminin și masculin. La start sunt prezenți floretiști de la toate cluburile de profil din țară.
Duminică, 18 martie 2018, de la ora 9:30 au loc cele două probe pe echipe: feminin și masculin. În întrecerea masculină participă șase echipe: CSA Steaua1, CSA Steaua2, ACS Balestra, CSTA București, CSU Cluj Napoca și CSU Poli Timișoara. Programul de pe tabloul de 8 este următorul:
CSA Steaua1 – liber
ACS Balestra – CSTA București
CSU Cluj Napoca – CSA Steaua2
CSU Poli Timișoara – liber.
Componența celor șase formații care trag azi este următoarea:
CSA Steaua1: Cristian Cândescu, Răzvan Cristian, Silviu Roșu, Alexandru Sîrb;
CSA Steaua2: Gabriel Albeanu, Iustin Albeanu, Radu Mocanu;
CSU Poli Timișoara: Mihail Barbința, Benjamin Bodo, Victor Gheorghe, Dragoș Iamandei;
CSU Cluj Napoca: Alpar Bartok, Bogdan Dascălu, Sebastian Flucuș, Vlad Porușniuc;
CSTA București: Mădălin Chirnogeanu, Andrei Ciobănică, Gabriel Pavel, Marian Ungureanu;
ACS Balestra: Radu Burcea, Luca Ioniță, Vlad Roșu, Petru Surcel.
În 2017, podiumul Campionatului Național de floretă tineret, în proba masculină pe echipe, a arătat astfel: 1. CSU Cluj Napoca, 2. CSA Steaua1, 3. CSS Ploiești.
GALERIE FOTO de la proba feminină pe echipe din cadrul Campionatului Național de floretă tineret, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.