La fel ca anul trecut, vicecampionul olimpic italian Enrico Garozzo oferă pentru campionii din proba individuală de spadă, feminin și masculin, de la Naționalele de cadeți, un premiu extraordinar: un stagiu de pregătire la Acireale, în tabăra Future Champions Camp ’20!

Tinerii scrimeri vor avea ocazia să se pregătească sub îndrumarea a patru campioni: Daniele Garozzo (campion olimpic la Rio 2016), Enrico Garozzo (vicecampion olimpic la Rio 2016), Alice Volpi (campioană mondială în 2018) și Erika Kirpu (campioană mondială în 2017).

Participanții vor avea și șansa de a se duela cu sparring-partneri speciali, patru antrenori de calibru: Angelo Mazzoni (participant la șase ediții ale Jocurilor Olimpice, unde a câștigat două medalii de aur și un bronz), Diego Confalonieri (bronz la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing), Fabio Galli (antrenorul lui Daniele Garozzo și participant în calitate de antrenor la trei ediții ale Jocurilor Olimpice, unde a câștigat trei titluri) și Stefano Barrera (dublu medaliat la Campionatele Mondiale).

Stagiul de pregătire pentru spadă se desfășoară în perioada 8-13 august 2020, iar cel pentru floretă în perioada 11-16 august 2020. Participarea la acest stagiu este deschisă pentru toți doritorii!