Orașul maghiar Kuntszentmiklos, găzduiește sâmbătă și duminică, 30 și 11 ianuarie, a doua etapă din Circuitul European U14 la floretă masculin și feminin.
Peste 100 de sportivi și-au anunțat participarea la întrecerea de la Kuntszentmiklos, iar România va fi reprezentată de cinci sportive de la CS Satu Mare – Melissa Korossy, Cristina Anderco, Diana Șuta, Teodora Șofran și Teodora Turdean, și de două de la ACS Balestra – Andreea Dincă și Karina Vasile.
Confederația Europeană de Scrimă a demarat la începutul lunii decembrie 2015 un nou proiect extrem de ambițios și binevenit pentru scrimerii din întreaga Europă.
Astfel, sâmbătă, 5 decembrie a debutat primul sezon din Circuitul European U14. Întrecerile au loc la toate cele trei arme – spadă, floretă și sabie – la feminin și masculin, la individual și pe echipe.
Țara noastră va găzdui și ea un concurs în cadrul acestui Circuit European U14. În perioada 23-24 aprilie, la București va avea loc etapa a șasea din Circuitul European U14 la spadă.
Calendarul complet al primului sezon din Circuitul European U14 poate fi văzut mai jos.
pdficon
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția floretistelor românce la Kuntszentmiklos.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans