În 2017, Campionatul Național de scrimă pentru copii va avea loc în perioada 17-28 iunie, la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (fosta Floreasca) din București. Iar Federația Română de Scrimă încearcă să facă din această competiție un eveniment de neuitat atât pentru publicul prezent în sală în cele 12 zile de concurs, dar mai ales pentru micii sportivi.
Un alt nume important care se alătură eforturilor Federației Române de Scrimă este Samsonite România.
Luni după-amiază, cei care se aflau în Mall Băneasa au avut privilegiul de a se întâlni cu două dintre campioanele olimpice de la Rio. Ana Maria Popescu și Loredana Dinu au testat trolerele Samsonite și au promovat Campionatul Național de scrimă pentru copii, întâlnindu-se cu mai mulți copii care le-au admirat până acum la televizor și care le-au spus că și-ar dori să le calce pe urme.

Cine este Samsonite?

Atunci când Jesse Shwayder a fondat Samsonite® în 1910, călătoria era rezervată doar pentru cei privilegiați, care aveau mijloacele pentru a vedea lumea. Ținând cont de această exclusivitate, călătoria era o experiență de înaltă calitate, pornind de la mijloacele de transport, la standarde de servicii foarte ridicate, chiar și pentru accesoriile folosite pentru a transporta lucrurile cuiva. Fiind unul din brand-urile originale de călătorie, Samsonite a continuat să își perfectioneze măiestria în domeniu. Ultimii 100 de ani au reprezentat un proces de îmbunătățire continuu, creând solutii de cea mai înaltă calitate și eleganță pentru călătorul global. Astăzi, Samsonite continuă sa conducă industria valizelor, cu aceleași principii de bază, purtând viziunea lui Shwayder către toate colțurile globului, mereu îmbunătățindu-și produsele prin design și inovație.
Identificând trendurile și interpretând continua evoluție a nevoilor călătorului modern, Samsonite continuă să conducă piața cu produse de călătorie inovative, de cea mai bună calitate, cu designuri stilizate. Acum, mulțumită lansării gamelor Cosmolite® și Firelite®, cele mai ușoare valize produse vreodată de Samsonite, compania se diferențiază și mai mult ca lider de piață, setând un nou benchmark pentru industrie.
Chiar din primele sale zile, Samsonite a fost cel mai inovativ producător de valize din lume. A condus piața prin folosirea de materiale noi și implementarea design-urilor moderne.
Astfel, Samsonite a fost, este, și va continua să fie vârful de lance în industria genților și valizelor de călătorie.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:

Federația Română de Scrimă pregătește mai multe suprize pentru ediția din acest an!
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.