Orașul italian Verona găzduiește în perioada 1-9 aprilie 2018 o nouă ediție a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori. Pe planșele din “Cattolica Center” din Verona, cadeții trag doar la individual, în timp ce juniorii vor concura atât în probele individuale, cât și pe echipe. România este reprezentată la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Verona de 34 de sportivi.
Luni, 9aprilie 2018, sunt programate ultimele două probe ale competiției: floretă feminin echipe și floretă masculin echipe. De la ora 10:45, ora României, 38 de formații se vor duela pentru medalii în proba de floretă juniori masculin echipe. România intră în concurs pe tabloul de 64, acolo unde se va duela cu Finlanda.
Pentru România vor trage: Benjamin Bodo, Silviu Roșu, Vlad Roșu și Alexandru Sîrb. Antrenor: Florin Gheorghe.
Evoluția LIVE a floretiștilor români la Verona poate fi urmărită AICI.
Concursul poate fi urmărit LIVE VIDEO AICI.
Programul ultimei zile de concurs de la Verona este:
Ora 9:30 – floretă juniori feminin echipe;
Ora 10:45 – floretă juniori masculin echipe.
Programul este adaptat după ora României.
GALERIE FOTO din ziua a noua a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Verona, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția scrimerilor români la Campionatul Mondial pentru cadeți și juniori de la Verona.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE
FOTO: FIE