Orașul italian Verona găzduiește în perioada 1-9 aprilie 2018 o nouă ediție a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori. Pe planșele din “Cattolica Center” din Verona, cadeții trag doar la individual, în timp ce juniorii vor concura atât în probele individuale, cât și pe echipe. România este reprezentată la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Verona de 34 de sportivi.
Duminică, 8 aprilie 2018, sunt programate ultimele două probe pentru cadeți: floretă feminin individual și floretă masculin individual. De la ora 11:40, ora României, 140 sportivi din întreaga lume se vor duela pentru medalii în proba de floretă cadeți masculin individual. România este reprezentată în această probă de doi sportivi: Alexandru Sîrb și Vlad Roșu. Antrenor: Florin Gheorghe.
Evoluția LIVE a floretiștilor români la Verona poate fi urmărită AICI.
Concursul poate fi urmărit LIVE VIDEO AICI.
Programul ultimelor două zile de concurs de la Verona este:
DUMINICĂ, 8 APRILIE 2018
Ora 9:30 – floretă cadeți feminin individual;
Ora 11:40 – floretă cadeți masculin individual;
LUNI, 9 APRILIE 2018
Ora 9:30 – floretă juniori feminin echipe;
Ora 10:45 – floretă juniori masculin echipe.
Programul este adaptat după ora României.
GALERIE FOTO din ziua a opta a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Verona, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția scrimerilor români la Campionatul Mondial pentru cadeți și juniori de la Verona.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE
FOTO: FIE