Orașul belgian Gent găzduiește la acest sfârșit de săptămână, de vineri și până duminică, în perioada 20-22 februarie, o nouă etapă de Cupă Mondială la sabie seniori feminin, individual și pe echipe.
România este prezentă la acest concurs de o singură sportivă, Bianca Pascu. Ea va intra în concurs vineri, de la ora 17:00, în grupele preliminare. Coordonată de pe margine de tehnicianul Alexandru Chiculiță, Bianca va trage în următoarea grupă:

grupa Pascu
Programul concursului de la Gent este următorul:
Vineri, 20 februarie
Ora 15:00 – start calificări
Sâmbătă, 21 februarie
Ora 11:00 – tabloul de 64
Ora 16:00 – semifinalele și finala.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția Biancăi Pascu la Gent.
FOTO: Marie-Lan Tay Pamart


UPDATE, ora 18:30 – Bianca Pascu a trecut de grupa preliminară 20 după ce a obținut cinci victorii în șase partide. Rezultatele sabrerei din România au fost următoarele:

rez pascu


UPDATE, ora 18:58 – În urma rezultatelor din grupă, Bianca Pascu s-a calificat direct pe tabloul preliminar de 64. În meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal de 64, Bianca se va duela, de la ora 19:30, ora României, cu învingătoarea partidei dintre Marina Paizi (Grecia) și Csenge Kover (Ungaria).


UPDATE, ora 21:06 – Bianca Pascu s-a calificat pe tabloul principal de 64 după ce a trecut în ultimul tur preliminar de Csenge Kover (Ungaria), scor 15-6.