Localitatea franceză Bourges găzduiește în perioada 1-10 aprilie o nouă ediție a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori.
Cei mai bun sportivi din întreaga lume, la nivel de cadeți și juniori, se vor duela în Franța pentru medaliile puse în joc, iar printre ei se vor număra și 17 scrimeri români.
Vineri, 68 aprilie, în a opta zi de concurs au loc următoarele două probe pentru juniori: floretă feminin echipe și sabie masculin echipe.
De la ora 9:00, ora României, a început proba de floretă feminin juniori echipe, iar printre participante se numără și formația României. Fetele noastre intră în concurs pe tabloul de 16, de la ora 11:15, într-un meci împotriva reprezentativei din Marea Britanie.
Echipa noastră e formată din: Mălina Călugăreanu, Maria Boldor, Ana Boldor, Anca Săveanu.
Programul complet al zilei a opt de la Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Bourges este următorul:
Ora 9:00 – Floretă feminin juniori echipe;
Din România: echipa României (Mălina Călugăreanu, Maria Boldor, Ana Boldor, Anca Săveanu);
Ora 11:30 – Sabie masculin juniori echipe.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția LIVE a sportivilor români la Bourges.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 12:39 – România a învins Marea Britanie, scor 43-41, pe tabloul de 16, și se va duela cu Rusia pe tabloul de 8. Duelul România – Rusia va începe la ora 13:30, ora României.


UPDATE, ora 14:40 – România s-a calificat în semifinale după ce a trecut în 8 de Rusia, scor 37-30. În semifinale, elevele lui Petre Ducu se vor duela cu Polonia, de la ora 15:45.


UPDATE, ora 16:55 – România a pierdut în semifinale cu Polonia, scor 32-45, și se va duela în finala mică, pentru medaliile de bronz, cu Italia. În a doua semifinală, SUA a învins Italia, scor 45-38. Meciul România – Italia va începe la ora 17:25.


UPDATE, ora 18:10 – România a pierdut finala mică cu Italia, scor 30-45, și a încheiat proba de floretă feminin juniori echipe pe locul 4. Au participat 24 de formații. A fost ultima reprezentație a României la Campionatul Mondial de cadeți și juniori de la Bourges.