Bianca Pascu (CS Dinamo) a câștigat pentru al treilea an la rând medalia de aur la Campionatul Național de sabie pentru seniori, în proba feminină la individual.
Timp de cinci zile, de miercuri și până duminică, în perioada 26-30 octombrie, Sala de scrimă „Ana Pascu” din București găzduiește întrecerile Campionatului Național, Diviziei A și Superligii Naționale de sabie pentru seniori, la feminin și masculin, ediția 2016.
Miercuri, 26 octombrie, în prima zi de concurs a avut loc proba feminină la individual. La start, care s-a dat la ora 9:00, s-au prezentat 20 de sportive de la toate cluburile de sabie din țară. După o întrecere disputată, medalia de aur a fost cucerită de către Bianca Pascu. Legitimată la CS Dinamo, Bianca a trecut în finală de colega sa de club, Andreea Doană, scor 15-4. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Georgiana Dima (CSA Steaua) și Andreea Lupu (CSM Iași).
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:
t8-fete-individual
Clasamentul complet al Campionatului Național de sabie pentru seniori de la București, în proba feminină la individual, ediția 2016, poate fi văzut AICI.
Programul următoarelor patru zile din cadrul Campionatului Național, Diviziei A și Superligii Naționale de sabie pentru seniori este următorul:
JOI, 27 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – Superliga la sabie seniori feminin;
VINERI, 28 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – Campionatul Național la sabie seniori masculin individual;
SÂMBĂTĂ, 29 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – Divizia A la sabie seniori masculin;
DUMINICĂ, 30 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – Superliga la sabie seniori masculin.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București.