Spadasinele junioare ale României intră vineri, 11 aprilie, din nou în concursul pe echipe. Sportivele pregătite de antrenorii Csiszar Francisc şi Dan Podeanu vor trage vineri, pentru început, pe tabloul de 16 într-un meci împotriva Finlandei. Joi, 10 aprilie, pe tabloul de 32, româncele au trecut de Bulgaria, scor 45-26.
Pentru România vor trage Amalia Tătăran, Claudia Năboiu și Cezara Constantin.
Meciul România – Bulgaria începe la ora 13:30, iar site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinelor noastre.
FOTO: Augusto Bizzi


UPDATE, ora 9:45 – România s-a calificat în sferturile de finală ale probei de spadă junioare la Mondialele de la Plovdiv. Fetele pregătite de Csiszar Francisc şi Dan Podeanu au învins pe tabloul de 16 naționala Finlandei, scor 45-36, după un meci controlat de la un capăt la altul. Pentru un loc în semifinale,  Amalia Tătăran, Claudia Năboiu și Cezara Constantin se vor lupta cu învingătoarea duelului dintre Elveția și SUA.


UPDATE, ora 11:00 – România și-a aflat adversara din sferturile de finală ale probei de spadă junioare la Mondialele de la Plovdiv. Pentru un loc în semifinale, fetele noastre se vor duela cu SUA. Meciul va începe la ora 11:30,  iar site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinelor noastre.


UPDATE, ora 12:08 – România a fost eliminată în sferturile de finală ale probei de spadă junioare la Mondialele de la Plovdiv. Amalia Tătăran, Claudia Năboiu și Cezara Constantin au cedat cu 45-33 în fața SUA și au părăsit competiția.