Ziua a treia a Cupei României la spadă de la Constanța programează vineri, 2 octombrie, de la ora 8:30, duelurile probei masculine la individual.
Joi după-amiaza au avut loc duelurile din grupe preliminare, tabloul de 64 și cel de 32, iar vineri concursul se reia cu întrecerile de pe tabloul de 16. Programul este următorul:
1.rez tablou 1
2.rez tablou 2
3.rez tablou 3
4.rez tablou 4
La startul probei s-au prezentat joi, 1 octombrie, în Sala Flămânda din Complexul Sportiv Tomis din Constanța, 46 de sportivi de la CS Satu Mare, CSM Satu Mare, CSU Târgu Mureș, CSU Craiova, CSM Craiova, CS UNEFS București, CSM Oradea, CS Farul Constanța, LPS Craiova, CSA Steaua și Bulgaria.
Pogramul următoarelor zile de concurs de la Constanța este următorul:
VINERI, 2 OCTOMBRIE
Ora 8:30 – spadă masculin: eliminări directe până la locul 1;
SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – spadă masculin echipe.
În 2014, podiumul Cupei României la spadă masculin individual a arătat astfel: 1. Adrian Pop (CSM Satu Mare), 2. Otto Tardi (CSU Târgu Mureș), 3. Cosmin Epurescu (CSA Steaua).
Mai multe informații despre scrima din Constanța puteți găsi pe linkul www.scrima-romania.ro.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile acestei întreceri.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 11:04 – Adrian Pop a câștigat Cupa României la spadă masculin individual. Legitimat la CSM Satu Mare, Adrian l-a învins în finală pe Alexandru Nyisztor-Csaki (CSU Târgu Mureș), scor 12-7. Rezultatele de pe tabloul de 16 și până în finala mare sunt următoarele:
tabloul de 16