Rebeca Cândescu (CSA Steaua) a ocupat locul doi la Cupa Satu Mare – Memorial „Ecaterina Stahl” – etapă din Circuitul European de floretă cadeți feminin individual. Trofeul a fost câștigat de Beatrice Kudlacek (Austria)

  by    1   2

Sâmbătă și duminică, 6 și 7 februarie, la Satu Mare are loc ultima etapă din sezonul 2015-2016 a Circuitului de Cadeți la floretă feminin, individual și pe echipe, concurs intitulat din 2015 și Memorial „Ecaterina Stahl”, și Cupa Satu Mare – Memorial „Vasile Costa” la floretă masculin individual.
Întrecerea feminină de la Cupa Satu Mare, de sâmbătă, 6 februarie, este etapă în Circuitul European de cadeți, iar la start s-au prezentat 54 de sportive din România, Austria, Cehia, Republica Moldova, Slovacia, Turcia și Ucraina.
România este reprezentată la ediția a VII-a a Cupei Satu Mare de 14 sportive, după cum urmează: Cristina Anderco (CS Satu Mare), Teodora Băloiu (CS Farul Constanța), Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Raluca Drăghici (CS Farul Constanța), Klaudia Figus (CS Satu Mare), Andreea Gheorghe (CSA Steaua), Melissa Korossy (CS Satu Mare), Andrea Potor (CS Satu Mare), Anca Săveanu (CSA Steaua), Teodora Sîrbu (CSU Poli Timișoara), Teodora Șofran (CS Satu Mare), Diana Șuta (CS Satu Mare), Teodora Turdean (CS Satu Mare), Raluca Văcărașu (CS Farul Constanța).
Cel mai bun rezultat al unei românce a fost obținut de către Rebeca Cândescu, de la CSA Steaua, care s-a clasat pe locul doi. În finală, Rebeca Cândescu a fost învinsă de Beatrice Kudlacek (Austria), scor 15-10.
Rezultatele de pe tabloul final de 8 au fost următoarele:
tabloul de 8
Trofeul Memorial „Ecaterina Stahl”, acordat celei mai bine clasate sătmărence în concurs, a fost primit de către Andrea Potor, care a ocupat la final poziția 24.
Celelalte sportive din România s-au clasat pe următoarele poziții: Raluca Văcărașu (CS Farul Constanța) – locul 3, Andreea Gheorghe (CSA Steaua) – locul 6, Anca Săveanu (CSA Steaua) – locul 7, Raluca Drăghici (CS Farul Constanța) – locul 8, Teodora Sîrbu (CSU Poli Timișoara) – locul 11, Teodora Băloiu (CS Farul Constanța) – locul 22, Andreea Potor (CS Satu Mare) – locul 24, Melissa Korossy (CS Satu Mare) – locul 30, Teodora Șofran (CS Satu Mare) – locul 36, Cristina Anderco (CS Satu Mare) – locul 43, Teodora Turdean (CS Satu Mare) – locul 45, Klaudia Figus (CS Satu Mare) – locul 46, Diana Șuta (CS Satu Mare) – locul 47.
Evenimentul, organizat de către Federația Română de Scrimă, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Satu Mare, și al CS Satu Mare, s-a bucurat, în partea sa finală, de prezența primarului orașului Satu Mare, Dorel Coica, a prefectului Eugeniu Avram și a altor personalități din lumea politică, socială și sportivă din urbea de pe Someș.
Desfășurarea completă a concursului poate fi văzută mai jos:
pdficon
Programul concursului de mâine este următorul:
Ora 9:00 – start probă floretă feminin individual;
Ora 9:00 – start probă floretă masculin individual;
Ora 14:00 – semifinale și finala floretă masculin individual;
Ora 15:00 – finala floretă feminin echipe.
NOTĂ: O parte din duelurile din fazele preliminare din Cupa Satu Mare la floretă feminin și masculin vor avea loc la Sala de sport a Colegiului Național „Ioan Slavici”.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans

Această prezentare necesită JavaScript.Related Posts

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

„La Mulți Ani”, Mihai Popa!

Antrenorul de spadă de la CSA Steaua, Mihai Popa, își serbează luni, 31 iulie 2017, ziua de naștere. Fost campion european și medaliat au argint și bronz cu echipa de spadă a României, Mihai Popa a câștigat Campionatul Mondial Universitar de la București, în 1981. Multiplu campion balcanic, de 23 de ori campion național și […]

READ MORE →

România – locul 15 la Campionatul Mondial de scrimă de la Leipzig, în proba de spadă feminin echipe

Ultima zi a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la la Leipzig a programat miercuri, 26 iulie 2017, cele din urmă probe pe echipe: spadă feminin și floretă masculin. De la ora 11:00, ora României, 24 de formații s-au întrecut în proba de spadă feminin. Echipa României a intrat în concurs direct pe tabloul […]

READ MORE →

One thought on “Rebeca Cândescu (CSA Steaua) a ocupat locul doi la Cupa Satu Mare – Memorial „Ecaterina Stahl” – etapă din Circuitul European de floretă cadeți feminin individual. Trofeul a fost câștigat de Beatrice Kudlacek (Austria)

  1. zob79 spune:

    Bravo Rebeca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top