UPDATE 6: Tătăran, direct în 64! Sbîrcia, Pop, Dinu, Vereș, Constantin, Măroiu și Dumitru au fost eliminate în preliminarii la etapa de Cupă Mondială de spadă seniori feminin individual, de la Legnano

  by    0   0

Sezonul 2015-2016 al Cupei Mondiale la spadă seniori feminin începe vineri, 23 octombrie, în Italia, cu etapa de la Legnano, cu duelurile din calificările probei individuale.
La start s-au prezentat 233 de sportive din  Argentina, Australia, Austria, Brazilia, Canada, Congo, China, Coasta de Fildeș, Columbia, Croația, Cuba, Cehia, Republica Dominicană, Egipt, Spania, Estonia, Finlanda, Franța, Marea Britanie, Georgia, Germania, Hong Kong, Ungaria, Israel, Italia, Japonia, Kazakhstan, Coreea de Sud, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Portugalia, Africa de Sud, Rusia, Singapore, Serbia, Elveția, Slovacia, Suedia, Taipei, Tunisia, Turcia, Ucraina, SUA și Venezuela.
Țara noastră este reprezentată de zece sportive, după cum urmează: Ana Maria Popescu (CSA Steaua), Simona Gherman (CSA Steaua), Simona Pop (CSA Steaua), Loredana Dinu (CS Dinamo), Anca Măroiu (CSA Steaua), Ana Maria Constantin (CS Dinamo), Ioana Dumitru (CS Dinamo), Amalia Tătăran (CS Dinamo), Greta Vereș (CSA Steaua) și Raluca Sbîrcia (CSU Craiova).
Antrenori: Dan Podeanu și George Epurescu.
Vineri, de la ora 10:00, ora României, intră în calificări opt din cele zece spadasine românce. Simona Pop, Loredana Dinu, Anca Măroiu, Ana Maria Constantin, Ioana Dumitru, Amalia Tătăran, Greta Vereș  și Raluca Sbîrcia intră în concurs în grupele preliminare și vor trage astfel:
1.grupa Dumitru 2.grupa Veres 3.grupa Maroiu 4.grupa Sbircia 5.grupa Dinu 6.grupa Pop 7.grupa Constantin 8.grupa Tataran
Ana Maria Popescu – locul 4, și Simona Gherman – locul 8, nu trag în preliminarii datorită pozițiilor din clasamentul Cupei Mondiale.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinelor din România la concursul de la Legnano.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 12:29 –  Loredana Dinu, Anca Măroiu, Ioana Dumitru, Greta Vereș  și Raluca Sbîrcia și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Cele cinci spadasine românce au obținut următoarele rezultate:
1.REZ DUMITRU 2.REZ VERES 3.REZ MAROIU 4.REZ SBIRCIA 5.REZ DINU
Simona Pop, Ana Maria Constantin și Amalia Tătăran se află în aceste momente pe planșe, în grupele preliminare.

Această prezentare necesită JavaScript.


UPDATE, ora 14:13 – Simona Pop și Ana Maria Constantin și-au încheiat în urmă cu puțin timp evoluția în grupele preliminare. Cele două sportive românce au obținut următoarele rezultate:
6.REZ POP 7.REZ CONSTANTIN


UPDATE, ora 16:00 – Amalia Tătăran și-a încheiat evoluția în grupa preliminară cu următoarele rezultate:
8. REZ TATARAN


UPDATE, ora 16:13 – În urma rezultatelor din grupe, situația celor opt spadasine românce este următoarea: Amalia Tătăran – calificată direct pe tabloul principal de 64, de sâmbătă; Raluca Sbîrcia – eliminată; Simona Pop, Loredana Dinu, Greta Vereș, Anca Măroiu, Ioana Dumitru și Ana Maria Constantin trag mai departe în tururile preliminare de eliminare directă. Programul lor este următorul:
TABLOUL PRELIMINAR DE 128
Ora 16:50 – Anca Măroiu – Kinka Barvestad (Suedia)
Ora 16:50 – Simona Pop – Jagoda Zagala (Polonia)
Ora 17:50 – Ioana Dumitru – Anfisa Pochkalova (Ucraina)
Ora 18:10 – Ana Maria Constantin – Coraline Vitalis (Franța)
Ora 18:10 – Loredana Dinu – Kseniya Pantelyeyeva (Ucraina)
Ora 18:30 – Greta Vereș – Amanda Sirico (SUA).


UPDATE, ora 17:43 – Ana Măroiu s-a calificat pe tabloul preliminar de 64, iar Simona Pop a fost eliminată în 128. Rezultatele celor două pe tabloul preliminar de 128 au fost următoarele:
Anca Măroiu – Kinka Barvestad (Suedia) 15-9
Simona Pop – Jagoda Zagala (Polonia) 8-15.


UPDATE, ora 18:53 – Ioana Dumitru s-a calificat pe tabloul preliminar de 64, iar Vereș Greta, Ana Maria Constantin și Loredana Dinu au fost eliminate pe tabloul preliminar de 128. Rezultatele celor trei în 128 au fost următoarele:
Ioana Dumitru – Anfisa Pochkalova (Ucraina) 15-12
Ana Maria Constantin – Coraline Vitalis (Franța) 5-15
Loredana Dinu – Kseniya Pantelyeyeva (Ucraina) 12-13
Greta Vereș – Amanda Sirico (SUA) 12-15.
Pe tabloul preliminar din 64 vor trage așadar Anca Măroiu și Ioana Dumitru. Programul celor două este următorul:
Ora 19:00 – Anca Măroiu – Hao Jialu (China)
Ora 19:20 – Ioana Dumitru – Oh Myeongjin (Coreea de Sud).
12065801_10154476341393018_1839550654256298368_n Ana Maria Constantin


UPDATE, ora 19:26 – Anca Măroiu și Ioana Dumitru au fost eliminate pe tabloul preliminar de 64 după următoarele rezultate:
Anca Măroiu – Hao Jialu (China) 11-15
Ioana Dumitru – Oh Myeongjin (Coreea de Sud) 8-15.
Astfel, la finalul preliminariilor de vineri, România va avea pe tabloul principal de 64, de sâmbătă, alături de Ana Maria Popescu și Simona Gherman, pe Amalia Tătăran. Simona Pop, Loredana Dinu, Anca Măroiu, Ana Maria Constantin, Ioana Dumitru, Greta Vereș  și Raluca Sbîrcia au fost eliminate vineri în diverse faze ale concursului.


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top