Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova găzduiește de miercuri și până sâmbătă, în perioada 27-30 ianuarie, întrecerile Campionatului Național de spadă pentru juniori.
Vineri, 29 ianuarie, de la ora 9:00 a avut loc cea de-a treia probă: spadă feminin individual. La start s-au prezentat 60 de sportive de la CSM Oradea, CSA Steaua, CS UNEFS, CSM Craiova, CSU Craiova, CSS Quarto, LPS Craiova, CS Satu Mare, CSS Steaua și CSS Târgu Mureș.
După un concurs echilibrat și disputat, medalia de aur și titlul de campioană națională i-au revenit sportivei Teodora Coste. Legitimată la CS Satu Mare, Teodora a dispus în finală de Zsuzsa Schlier, de la CSS Târgu Mureș, scor 5-4. Medaliile de bronz au fost cucerite de către Bianca Benea (CSM Oradea) și Alexandra Deciu (CSU Craiova).
Rezultatele din partea superioară a tabloului de eliminare directă au fost următoarele:
tabloul de 8 spada feminin juniori 2016
Clasamentul complet al Campionatului Național de spadă pentru juniori de la Craiova, în proba feminină la individual, poate fi văzut AICI.
Întrecerile Campionatului Național de spadă pentru juniori de la Craiova se vor încheia sâmbătă, 30 ianuarie, cu proba feminină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Craiova.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans