În 2017, Campionatul Național de scrimă pentru copii va avea loc în perioada 17-28 iunie, la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (fosta Floreasca) din București. Iar Federația Română de Scrimă încearcă să facă din această competiție un eveniment de neuitat atât pentru publicul prezent în sală în cele 12 zile de concurs, dar mai ales pentru micii sportivi.
O primă surpriză dezvăluită înaintea competiției este parteneriatul încheiat cu Tempera Advertising. Alături de Ana Maria Popescu, am descoperit la Tempera Advertising o echipă extraordinară, gata să vină în sprijinul micilor scrimeri din România. Astfel, pe lângă multe alte lucruri pe care le va face pentru acest eveniment, Tempera Advertising va oferi pentru fiecare sportiv participant la CN Copii 2017 câte un puzzle cu echipa de spadă feminin – campioană olimpică la Rio de Janeiro 2016.
„Mulțumesc echipei Tempera Adverstising și sunt convinsă că prin gestul vostru, acela de a oferi fiecărui participant un puzzle cu echipa de spadă feminin – campioană olimpică la Rio de Janeiro 2016, veți aduce multe zâmbete pe fețele viitorilor campioni. Mulțumim și echipei PRO TV pentru prezență”, a spus Ana Maria Popescu.